Azamara Journey

Med Azamara Journey får du ett lyxigt boutiquehotell på havet. Det här mellanstora fartyget har en intim däckplan som dock aldrig upplevs som trång - och bjuder på allt du kan tänka dig i modern resväg - och lite till. Azamara Journey har nyrenoverade hytter med modern inredning och lyxiga sviter med tillhörande balkonger. Perfekt för dig som vill starta dagen med storslagna vyer i den friska havsbrisen.

Här hittar du allt från kulinariska upplevelser i världsklass till lyxiga spamöjligheter. Allt detta tillhandahålls av en vänlig, tillmötesgående och uppmärksam personalstyrka som gladeligen hjälper till med att rekommendera aktiviteter på land. Supreme Travel skräddarsyr gärna din kryssning.

Utvalda kryssningar med Azamara Journey

Karibien Azamara Journey Supreme Travel

Karibien

Upplev det tropiska paradiset i Karibien. Azamara Journey har flera rutter som tar dig till en rad av världens vackraste öar.

Medelhavet Azamara Journey Supreme Travel

Medelhavet

Ta del av de hänförande kusterna längs Medelhavet med Azamara Journeys många rutter. Hitta den som passar dig bäst!

Australien Nya Zeeland Azamara Journey Supreme Travel

Australien & Nya Zeeland

Från den mäktiga naturen på Nya Zeeland till den vilda buschen i Australien. Här får du det bästa av två världar.

Fantastiska spamöjligheter

Bemannat av professionella kosmetologer och terapeuter är The Azamara Spa en oas av stillhet. Här finner du ett brett utbud av sätt du kan slappna av på - allt från diverse massagebehandlingar, till att ta ett dopp i bubbelpoolen med saltvatten och avnjuta de vackra vyerna. Här finns också olika kropps- och ansiktsbehandlingar, där du dessutom har möjlighet till att få en tandblekning på plats. Halv- och heldagar kan bokas och innehåller en rad behandlingar.

Älskar du känslan av att vara på spa och vill helst av allt inte därifrån? Då är Club Spa-sviterna något för dig. Belägna i anslutning till spat och innehåller dessutom även ett privat spabad från vilket du får en magisk utsikt. En perfekt plats för att komma bort - samtidigt som du har allt nära.

Förmåner ombord

När du är redo att kliva ombord på Azamara Journey behöver du inte vara orolig för att ha glömt något. I princip allt du skulle kunna tänka dig är inkluderat ombord - och förmånerna är fler ju lyxigare hytt- eller svittyp du har.