Biljetter till Boston Red Sox

Boston Red Sox grundades redan 1901 och har genom åren varit ett av de största lagen i nordamerikansk baseball. Laget har dock en bit upp till New York Yankees 27 World Series-titlar och återfinns först på tredjeplats i den tabellen bakom även St. Louis Cardinals. Av de nio segrarna kom fem fram till 1918, sedan dröjde det till 2004 innan nästa kom. Laget vann senast World Series 2018.

Fenway Park Supreme Travel

Fenway Park

Även om du reser till Boston utanför MLB-säsongen är ett besök vid anrika Fenway Park ett måste. Arenan, som i folkmun kallas för Fenway, öppnade redan 1912 och är den äldsta arenan i dagens MLB. Fenway kom till tack vare att Red Sox dåvarande ägare John I. Taylor köpte upp marken i syfte att bygga en ny arena för sitt lag. Arenan ligger väldigt idylliskt mitt i det täta Fenway-Kenmorekvarteret.

Mookie Betts Supreme Travel

Stjärnor / Svenskar

Outfieldern Mookie Betts är lagets kanske största stjärna just nu. 26-åringen rankas som ligans näst mest värdefulle spelare för tillfället. Men han är inte ensam om stjärnstatus: J.D. Martinez (outfielder), Chris Sale (pitcher) och shortstoppen Xander Bogaerts är några andra i Red Sox lineup just nu.

New York Yankees Supreme Travel

Rivalmöten

Det i särklass största mötet i MLB är det mellan Red Sox och gigantrivalen New York Yankees. Det är en rivalitet som funnits längre än Fenway Park och en som fortsätter att frodas. Av många anses just den rivaliteten vara den allra största i sportvärlden. Övriga rivaler till Red Sox är idag New York Mets och Los Angeles Angels.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020


Spelschemat släpps inom kort.

Vi har biljetter till alla lag i Boston