NBA-resor till Chicago Bulls

Chicago Bulls grundades 1966 men det skulle dröja 25 år innan laget, ledda av en viss Michael Jordan, vann sin första NBA-titel. Men titeln 1991 var bara början och Bulls vann ytterligare fem titlar till och med våren 1998. 2010 nådde man semifinal och sedan dess har Bulls spelat slutspel fem gånger, dock har man missat de två senaste åren.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

United Center

Sedan 1994 spelar Bulls i United Center. Att ta sig hit är tämligen enkelt. Taxi till arenan är det i särklass smidigaste men även Madison Bus nummer 20 går bra. Efter matcherna kan det vara lite svårt att få en taxi omedelbart vid arenan men med mycket folk i omlopp är det också många taxibilar som cirkulerar området. När Bulls spelar har United Center en kapacitet på 20 917 åskådare.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Att resa till Chicago för att se NBA just nu innebär att man får se ett Bulls som bygger nytt. Zach LaVine är ett av de största namnen. LaVine, som har vunnit Slam Dunk Contest två gånger, är uppbackad av finske talangen Lauri Markkanen, Kris Dunn och Otto Porter JR - som behöver visa lite mer kommande säsong.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Cleveland Cavaliers är Bulls största rival. Lagen har mötts sedan 1970 men det var först när Bulls draftade Michael Jordan och efter det när Cavs draftade Lebron James som matcherna hettade till. Andra rivaler är Detroit Pistons och Boston Celtics.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.