MLS-resor till DC United

DC United som du kan passa på att se under din resa till Washington är en av originalklubbarna som var med när MLS såg dagens ljus 1996. Under de första tre åren vann United åtta titlar - bland annat en CONCACAF Champions League och en Copa Interamericana. Klubben har vunnit fyra MLS Cup, varav den senaste var 2004. Den senaste titeln klubben vann var U.S. Open Cup 2013. Två av de tre senaste åren har DC United blivit utslagna i slutspelets första runda.

Madison+Square+Garden+Supreme+Travel

Audi Field

Sedan 2018 heter DC Uniteds hemmaarena Audi Field. Arenan, som tar 20 000 åskådare, ligger i området Buzzard Point. Att ta sig till arenan går bra med Metrorail till stationen Navy Yard. Därifrån är det tio minuters promenad till Audi Field. Det går även att ta tåget till Waterfront men där är klubben tydlig med att man ska tänka på omgivningen när man går till arenan.

New+York+Rangers+Supreme+Travel

Stjärnor

Den tidigare engelska landslagsanfallaren och stjärnan i Manchester United, Wayne Rooney, är klubbens största stjärna. Han kom till DC United under 2018 och har gjort 37 mål på 40 matcher när det här skrivs. Andra stora namn är den ungerska mittfältaren Zoltan Stieber samt mittfältarna Paul Arriola och Luciano Acosta.

torontomapleleafs_supremetravel.jpg

Rivalmöten

Mötena med New York Red Bulls är ett av de hetaste derbyna i hela MLS. Matchen, som likt ett par andra derbyn går under namnet ”The I-95 derby”. Några av de andra stora rivalerna är de mot LA Galaxy, New England Revolution och Chicago Fire.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

AUGUSTI 2019
04/08 - DC United - Philadelphia Union
11/08 - DC United - LA Galaxy
21/08 - DC United - New York Red Bulls

SEPTEMBER 2020
22/09 - DC United - Seattle Sounders

OKTOBER 2020
06/10 - DC United - FC Cincinnati