NFL-resor till Green Bay Packers

Green Bay Packers är det tredje äldsta NFL-laget och grundades 1919. 1921 gick Packers med APFA, det som i dag är NFL, och laget har 13 mästerskapstitlar till sitt namn. Två av dessa titlar har varit Super Bowl-titlar; 1997 och 2011. Efter att Packers förlorade Conference-finalen 2017 har man missat slutspel två år i följd.

Gillette Stadium Supreme Travel

Lambeau Field

Lambeau Field är en av de mest anrika arenorna i NFL. Den byggdes redan 1957 och har varit Packers hem sedan dess, vilket gör den till den äldsta arenan i bruk i ligan. I omgångar har Lambeau renoverats och idag tar den 81 441 åskådare. Ett bra sätt att ta sig till arenan är med klubbens gratisbussar som börjar rulla fem timmar före match och kör tre timmar efter matchens slut. Via klubbens hemsida kan man hitta bussens rutt.

30lundqvist.jpg

Stjärnor

Quarterbacken Aaron Rodgers är en av ligans i särklass bästa på positionen. Han har varit en av ligans bästa spelare under flera säsonger och är värd entrébiljetten till Lambeau Field. Wide receivern Davante Adams tillhör, även han, en av ligans bästa spelare på sin position. Jimmy Graham (tight end) är en av de största spelarna i laget.

New York Jets Supreme Travel

Rivalmöten

Chicago Bears är Packers otvivelaktigt största rival, inte minst på senare år då Bears har kommit tillbaka mot toppen av ligan. Rivaliteten sträcker sig tillbaka till 1921 och är ligans längsta nuvarande rivalmöte. Andra tunga matcher på Lambeau Field är de mot Minnesota Vikings och Detroit Lions.

Aktuella sportresor med Green Bay Packers

NFL Chicago Supreme Travel

Supreme Travel och NFL-podden tar den 25-30 september med dig till Chicago för att uppleva två högklassiga matcher från NFL. Utflykt till Green Bay, ölbryggeribesök och Bears mot Vikings på Soldiers Field

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

SEPTEMBER 2019
15/9 - Green Bay Packers - Minnesota Vikings
22/9 - Green Bay Packers - Denver Broncos
26/9 - Green Bay Packers - Philadelphia Eagles

OKTOBER 2019
14/10 - Green Bay Packers - Detroit Lions
20/10 - Green Bay Packers - Oakland Raiders

NOVEMBER 2019
10/11 - Green Bay Packers - Carolina Panthers

DECEMBER 2019
08/12 - Green Bay Packers - Washington Redskins
15/12 - Green Bay Packers - Chicago Bears