NBA-resor till Los Angeles Clippers

Los Angeles Clippers började sin bana i NBA i Buffalo som Buffalo Braves 1970. År 1978 flyttade klubben till San Diego och tog namnet Clippers, men där stannade laget endast i sex år och sedan 1984 är de ett av två NBA-lag i LA Clippers har inte vunnit mästerskapet någon gång men har gått till slutspel sju av de åtta senaste säsongerna. Med lagets nya tillskott Paul George som man hämtade in genom en monstertrade med Oklahoma City Thunder och eftertraktade Kawhi Leonard vars kontrakt med mästarna Toronto Raptors hade gått ut lär klubben bli att räkna med.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Staples Center

Staples Center är huserar flertalet stora lag. Förutom Lakers kan vi även se Los Angeles Clippers spela basket och Los Angeles Kings spela hockey här, bland mycket annat. Arenan, som även är en populär konsertarena invigdes 1989 och har en maxkapacitet på 19 060 personer när Clippers spelar. Som överallt annat i Los Angeles är bilen ett alternativ. Från Hollywood går det bra att ta metrons röda linje till 7th/Metro Station, där byter man till Metro Blue Line till Pico Station.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Danilo Gallinari och Lou Williams anses vara två av de bästa spelarna som Clippers haft genom tiderna. Nu har klubben dock satsat ordentligt och hämtat in Paul George genom en monstertrade med Oklahoma City Thunder och Kawhi Leonard som klubben vann dragkampen om mot rivalerna Los Angeles Lakers och mästarklubben Toronto Raptors som försökte förlänga kontraktet med storstjärnan.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Till skillnad från Lakers har inte Clippers gått långt i slutspelet, och slutspelsfighter är ofta det som formar långlivade rivaliteter. Utöver Lakers är även Denver Nuggets och Phoenix Suns nuvarande stora rivaler. Ett möte som har potential att bli något stort framöver är det med Oklahoma City Thunder.

Vi har biljetter till alla lag i Kalifornien

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.