NBA-resor till Los Angeles Lakers

Är det ett basketlag som förknippas med glans och glamour så är det Los Angeles Lakers. Deras matcher är en lång kavalkad i kändisspaningar, med vad som kan kännas som halva Hollywood-eliten i publiken. Tre raka titlar kring millennieskiftet följdes upp med ytterligare tre raka finaler mellan 2008-2010, där de två senare slutade med vinst. Men sedan 2011 har man inte spelat slutspel och faktum är att glamour-Lakers nu är ”lillebror” i stan mot LA Clippers. Klubben återfanns från början i Minneapolis mellan 1948-1960. Totalt har man vunnit NBA-mästerskapet 16 gånger.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Staples Center

Staples Center huserar flertalet stora lag. Förutom Lakers kan vi även se Los Angeles Clippers spela basket och Los Angeles Kings spela hockey här, bland mycket annat. Arenan, som även är en populär konsertarena invigdes 1989 och har en maxkapacitet på 18 997 personer när Lakers spelar. Som överallt annat i Los Angeles är bilen ett alternativ. Från Hollywood går det bra att ta metrons röda linje till 7th/Metro Station, där byter man till Metro Blue Line till Pico Station.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Det största namnet är självklart LeBron James. Superstjärnan och en av tidernas bästa spelare skulle lyfta laget mot nya slutspel under året men det blev inget med det. Han är dock kontrakterad över ytterligare tre säsonger. Kentavious Caldwell-Pope, Rajon Rondo och Lonzo Ball är andra namn vi ser när vi reser till Los Angeles för att se Lakers spela.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Även om Clippers finns närmast är Lakers största rival Boston Celtics. De två lagen har vunnit flest mästerskap (Boston 17 och L.A 16). Efter matcherna mot Celtics är det lokalmötet med Clippers följt av San Antonio Spurs och Chicago Bulls som ses som de största rivalfighterna.

Vi har biljetter till alla lag i Kalifornien

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.