NBA-resor till Miami Heat

Miami Heat kom in i NBA 1988 och har på senare år varit en maktfaktor i NBA. 19 av 31 gånger har de nått slutspel och fem gånger har de spelat final, varav fyra raka gånger mellan 2011-2014. Tre gånger av dessa fem har de blivit mästare. Två av de tre senaste åren har de dock missat slutspel. Heat är det vinstrikaste laget av de som kom in i NBA:s expansioner 1988 och 1989.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

American Airlines Center

Miami Heat har huserat i American Airlines Center sedan den stod färdig på nyårsafton 1999. Arenan tar 19600 åskådare, men bjuder ”bara” på 939 parkeringsplatser i eget komplex och det finns få andra parkeringar tillgängliga. Gameday Express och Miami Trolley är två exempel på Shuttlebussar som tar besökarna smidigt till arenan när Heat spelar.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Josh Richardson (small forward) är den ende spelare som rankats bland de 50 bästa i ligan under den gångna säsongen. Men uppbackad av vinterförvärvet Ryan Anderson (power forward) och point guarden Goran Dragic ska Richardson ta Miami Heat tillbaka till slutspel den här säsongen.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Rivaliteten med Cleveland Cavaliers sträcker sig tillbaka till 2003 då lagen draftade LeBron James och Dwyane Wade. Mötet blev än mer infekterat när James lämnade Cavs för Heat 2010. Övriga rivaler till Heat är Boston Celtics, Chicago Bulls och Indiana Pacers.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.