MLB-resor till Miami Marlins

Marlins kom in i Major League Baseball som ett expansionslag 1993 och hette då Florida Marlins. Tillsammans med Colorado Rockies är Marlins det enda lag som aldrig vunnit en divisionstitel, men Marlins har istället ett annat imponerande facit: De två gånger de har nått slutspel har de vunnit World Series, senast 2003.

Madison+Square+Garden+Supreme+Travel

Marlins Park

Fram till 2011 delade Marlins arena med NFL-laget Miami Dolphins, men sedan 2012 har de en egen hemmaborg i Downtown Miami: Marlins Park. Från Culmer Station går det bussar direkt till Marlins Park. Det finns gott om parkering runt arenan och om du vill ta Tri-Rail går det bra att åka till Historic Overtown/Lyric Theatre Station, Därifrån går Metrobus Route 55 till Marlins Park.

New+York+Rangers+Supreme+Travel

Stjärnor

Pitchern Caleb Smith är en spännande herre som under 2019 fått bra utväxling i sitt spel efter en skadefylld rookiesäsong 2018. Han tampas om position med Wei-Yin Chen och blivande all star-pitchern Jorge Alfaro. Andra kända namn är Starlin Castro, Miguel Rojas och Sergio Romo.

torontomapleleafs_supremetravel.jpg

Rivalmöten

Miami Marlins huvudrivaler är just nu är i tur och ordning Atlanta Braves, New York Mets och Tampa Bay Rays. Även om Braves geografiskt närmast är matcherna mot Mets de med störst historisk anknytning med heta möten som sträcker sig tillbaka till 1990-talet.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020