Nu har du chansen att få uppleva en unik sportresa till Boston

Vi skall få uppleva klassikermötet mellan Boston Celtics och Los Angeles Lakers som förstärkt med Lebron James. Historiskt sett är rivaliteten enorm mellan dessa lag. Vi skall också få se Boston Bruins i två matcher. Dels mot Colorado Avalanche, med den svenske kaptenen Gabriel Landeskog och dels mot Los Angeles Kings.

Färdledare på denna resa är Jonas Reinholdsson. Grundare till O’Learys. Jonas har arbetat i Boston och hela O’Learys profil har sedan starten varit fokuserad på de 4 stora lagen i Boston nämligen Bruins, Celtics, Red Sox och Patriots. Att Jonas är med brukar innebära spelarträffar
och annat kul, såsom bryggerirundtur med provsmakning.

 

BOENDE

Wyndham Beacon Hill
****

På resan bor vi på härliga Wyndham Beacon Hill som har ett utmärkt läge i centrala Boston. Härifrån är det gångavstånd både till TD Garden men också till Fenuil Hall, Quincy Market och många andra sevärdheter.

MATCHER

7 februari - NBA
Boston Celtics - Los Angeles Lakers

9 februari - NHL
Boston Bruins - Los Angeles Kings

10 februari - NHL
Boston Bruins - Colorado Avalanche

flyicelandair.jp

FLYG

6 Februari 2019
Avgång: Stockholm Arlanda - 12:50
Ankomst: Boston – 18:10

11 Februari 2019
Avgång: Boston - 20:00
Ankomst: Stockholm Arlanda - 11:45 (+1)

day1wyndham.jpg

DAG 1

Vi åker från Arlanda kl 12:50 lokal tid. Vi flyger med Icelandair vilket är den snabbaste förbindelsen från Sverige till Boston. Efter en bensträckare på Island flyger vi till Boston och landar kl 18.00 lokal tid. Privat busstransfer väntar och vi checkar in på Wyndham Beacon Hill.

DAG 2 - GAMEDAY

Vi inleder dagen med att ta en Trolly Tour runt Boston så att vi får lära oss så mycket som möjligt om denna härliga stad. Det är en ”hop on – hop off” tur som är ett perfekt sätt att orientera sig i staden.

På kvällen väntar mötet mellan Celtics och Lakers. Matchen är en av de hetaste som kommer att spelas i TD garden den här säsongen. Matchen börjar kl 20:00 men vi träffas redan kl 18 på Fours restaurant vid arenan för gemensam uppladdning.

DAG 3

Idag gör vi ett besök på Harpoon Bryggeriet. Vi får en rundtur med guide samt får provsmaka öl. I övrigt är det ledig dag i Boston. Ett besök till USAs minsta storstad är som en enda lång historielektion. Den amerikanska revolutionen fick sitt startskott, med Boston Tea Party, i Boston. Att bara gå omkring på gatorna i denna promenadvänliga stad räcker för att känna historiens vingslag. Staden känns bildad på något vis med studenter, ett universitet och många museer.

Boston är också ett okänt shoppingmecka – här finns många bra butiker där det är läge att fynda, speciellt när förra säsongens kollektioner reas ut. Efter, eller under (eller varför inte innan) shoppingturen: unna dig en skaldjursfiesta! Hummer och ostron är vanligt förekommande på menyerna. Är inte skaldjur din grej finns såklart en uppsjö av andra restauranger.


nhlmatch1.jpg

DAG 4 - GAMEDAY

Matchdag. Boston Bruins tar emot Los Angeles Kings. Matchen börjar redan kl 13:00 och vi samlas på en av restaurangerna som ligger nära TD Garden.
.

DAG 5 - GAMEDAY

Matchdag. Boston Bruins tar emot Colorado Avalanche. Matchen börjar kl 15:00 och vi samlas i god tid inför matchen.

DAG 6

Vi checkar ut från hotellet kl 11:00. Eftersom flyget inte avgår förrän 20:00 på kvällen finns här tid för lite sista minuten shopping. Transfern från hotellet går ca kl 17 och det går bra att lämna väskorna på hotellet under tiden. Vi flyger via Island även på hemresan och landar kl 11:45 lokal tid den 12:e februari.

FÄRDLEDARE
Jonas Reinholdsson

Jonas är grundare till O’Learys och en stor bostonkännare. Idén till att starta upp O’Learys kom när han arbetade i Boston på 80-talet. Nu har restaurangkedjan över 130 restauranger och är en av världens största sportbarkedjor.

 
boston_bunker.jpg

PRISER

Pris per person i dubbelrum 16 990 kr
Pris per person i enkelrum 19 990 kr

Barnrabatt för barn t.o.m. 11 år 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa Arlanda – Boston t/r
Skatter
Bagage 1 x 23 kg och handbagage 8 kg
Transfer flygplats – hotell t/r
5 nätters inkvartering på Wyndham Beacon Hill
Trolly tour Boston heldagsbiljett
Rundtur och ölprovning på Harpoon Brewery
Matchbiljett Boston Celtics – Los Angeles Lakers (upper level)
Matchbiljett Boston Bruins – Los Angeles Kings (lower level)
Matchbiljett Boston Bruins – Colorado Avalanche (lower level)
Reseledare (Jonas Reinholdsson)

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)INTRESSEANMÄLAN

Namnet skall uppges inkl. samtliga mellannamn och stavning skall vara exakt enligt passet.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Namnen skall uppges inkl. samtliga mellannamn och stavning skall vara exakt enligt passet.