Biljetter till New England Patriots

Likt många andra klubbar spelade Tom Bradys New England Patriots till en början i American Football League från dess grundande 1959 fram till AFL och NFL gick ihop 1970.  Under de första elva säsongerna hette laget Boston Patriots. Namnet byttes inför säsongen 1971 till New England då laget flyttade till Foxboro. Laget bärgade sin första Super Bowl-titel under säsongen 2001-02 och har totalt sex titlar under den perioden och är regerande mästare.

Gillette Stadium Supreme Travel

Gillette Stadium

Från det att Patriots flyttade ut till Foxboro fram till säsongen 2002 spelade laget på Foxboro Stadium. Sedan dess heter hemmaborgen Gillette Stadium som när den byggdes var en toppmodern arena med en publikkapacitet på 65 878 åskådare. På din NFL-resa till Boston tar du dig enkelt till arenan med ”Patriot Train”, tåget som går direkt till Patriots Place från South Station. Då tågen ut till arenan kan gå långsamt ibland är en tidig avgång inte ett dumt alternativ. Buss är ett alternativ och det finns flertalet linjer som går från South Station till arenan.

Tom Brady Supreme Travel

Stjärnor

Det är svårt att prata om New England Patriots utan att nämna legendaren Tom Brady. Veteranen som tycks hålla sig evigt ung har varit med vid samtliga sex mästerskapstitlar. Fyra gånger har han blivit utnämnd till Super Bowls mest värdefulle spelare. Offensive guarden Shaquille Olajuwon Mason (döpt efter basketspelarna Shaquille O’Neal och Hakeem Olajuwon) hålls som en av ligans bäste spelare, precis som cornerbacken Stephon Gilmore och nya tillskottet från Oakland Raiders, Wide receivern Antonio Brown.

New York Jets Supreme Travel

Rivalmöten

På senare år har alla lag av naturliga skäl ställt in siktet på Patriots. Det kanske mest historiskt tyngda mötet är dock det mellan Patriots och New York Jets, som går tillbaka till tiden då klubbarna hette Boston Patriots och New York Titans. Dagens största möten är dock de med Miami Dolphins och Indianapolis Colts.

Aktuella sportresor med New England Patriots

FÖRFRÅGAN NFL-BILJETTER

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

SEPTEMBER 2019
8/9 - New England Patriots - Pittsburgh Steelers
22/9 - New England Patriots - New York Jets

OKTOBER 2019
10/10 - New England Patriots - New York Giants
27/10 - New England Patriots - Cleveland Browns

NOVEMBER 2019
24/11 - New England Patriots - Dallas Cowboys

DECEMBER 2019
8/12 - New England Patriots - Kansas City Chiefs
XX/12 - New England Patriots - Buffalo Bills
(Matchdag ännu inte fastställd)
29/12 - New England Patriots - Miami Dolphins

Vi har biljetter till alla lag i Boston