NBA-resor till New Orleans Pelicans

New Orleans Pelicans såg dagens ljus 2002 när Charlotte Hornets omlokaliserade till staden. 2013 bytte laget namn till Pelicans (Charlotte Hornets återuppstod 2014). Några mästerskap har inte Pelicans, eller den första inkarnationen av Hornets vunnit. Under tiden i New Orleans har laget inte gått längre än till slutspelets andra runda.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Smoothie King Center

Sedan 2002 huserar Pelicans i Smoothie King Center som har en kapacitet på 16 867 åskådare under NBA-matcherna. Arenan ligger ganska centralt, inte långt ifrån stadens franska kvarter. Hit tar man sig enklast med stadens streetcars (spårvagnar) till Poydras Street. Taxi går bra, eller varför inte en promenad om du råkar bo nära. Omkring 25 minuters promenad krävs från de franska kvarteren.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Jrue Holiday är den största stjärnan sedan Pelicans tagit farväl av Anthony Davis och Julius Randle. 29-åringen har ett härligt poängsnitt och vi räknar med att han blir en attraktion när vi åker till New Orleans för att kolla på basket. Andra stora namn Nikola Mirotic samt superintressante rookien Lonzo Ball.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

De största rivalerna till Pelicans är Dallas Mavericks enligt fansen själva just nu. Det finns dock en intressant historia mellan Pelicans och Memphis Grizzlies. När Pelicans var i Charlotte och Grizzlies var i Vancouver ville båda flytta till Memphis, och vi vet hur det slutade. Övriga rivaler är Oklahoma City Thunder, San Antonio Spurs och Atlanta Hawks.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.