Biljetter till New York Giants

Av de fem lag som gick med i NFL år 1925 är New York Giants den klubb som fortfarande finns kvar. Anrika Giants är en av två klubbar i New York. Laget vann Super Bowl så sent som 2011 och är på tredje plats när det gäller flest titlar genom tiderna med åtta vinster. Laget slutade sist i NFC East den gångna säsongen och vill studsa tillbaka under hösten. Lagets största stjärna är veteranen Eli Manning. Vill du se ikonen spela är det dags att boka en NFL-resa till New York snart då han hunnit bli 38 år gammal.

metlife stadium supreme travel.jpg

MetLife Stadium

MetLife Stadium ligger i East Rutherford, 13 kilometer från det som kallas för New York City. Arenan är även hem åt New York Jets. Metlife Stadium byggdes av svenska Skanska och öppnades 2010. Med en kapacitet på 82 500 åskådare är arenan den största i NFL. Från Manhattan är det enklast att ta sig hit med tåg genom att köpa en biljett till Meadowlands Station hos NJ Transit.

Eli Manning New York Giants

Stjärnor

Eli Manning är Giants största namn just nu. Quarterbacken innehar just nu rekordet för flest passing yards, touchdown passes och flest completed passes under en karriär. 38-årige Manning finns i Giants organisation under kommande säsong åtminstone. Hans kontrakt löper ut efter säsongen. Andra stjärnor är Odell Beckham Jr, Oliver Vernon och Nate Solder.

newyorkjets_supremetravel.jpg

Rivalmöten

Geografiskt sett är det inte svårt att säga att New York Jets är Giants största rivaler. Men frågar man fansen är det istället klubbar en aning längre ifrån ”The Big Apple” som är de värsta rivalerna. Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles och Washington Redskins ses som de största rivalerna med Jets först på en fjärde plats.

Aktuella sportresor med New York Giants

Vi har biljetter till Broadway och till alla lag i New York

FÖRFRÅGAN NFL-BILJETTER

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

SEPTEMBER 2019
15/9 - New York Giants - Buffalo Bills
29/9 - New York Giants - Washington Redskins

OKTOBER 2019
6/10 - New York Giants - Minnesota Vikings
20/10 - New York Giants - Arizona Cardinals*
(*Ingår i en gruppresa - klicka för länk)

NOVEMBER 2019
4/11 - New York Giants - Dallas Cowboys

DECEMBER 2020
1/12 - New York Giants - Green Bay Packers
15/12 - New York Giants - Miami Dolphins
29/12 - New York Giants - Philadelphia Eagles