Biljetter till New York Jets

New York Jets bildades den 14 augusti 1959 och firar således 60-årsjubileum under säsongen 2019-2020. Elva år efter bildandet klev klubben in i NFL när American Football League gick ihop med National Football League. Jets har en Super Bowl-titel (1969), men har inte spelat i en Super Bowl sedan dess. Klubben spelar sina matcher på NFL:s största arena MetLife Stadium som du inte lär ångra att du besökte under din resa till New York.

metlife+stadium+supreme+travel.jpg

MetLife Stadium

Jets delar arena med lokalkonkurrenten New York Giants. Klubbarna spelar dock i olika divisioner vilket underlättar schemaläggningen. Med en kapacitet på 82 500 åskådare är MetLife Stadium den största i NFL. Från Manhattan är det enklast att ta sig hit med tåg genom att köpa en biljett till Meadowlands Station hos NJ Transit.

New York Jets Supreme Travel

Stjärnor

Jamal Adams är den klarast lysande stjärnan och den i särklass viktigaste spelaren i Jets just nu. Den 23-årige strong safetyn är dock inte helt ensam och fler stjärnor är linebackern C.J. Mosley, running backen Le’Veon Bell, quarterbacken Sam Darnold och Leonard Williams (defensive end).

New England Patriots Supreme Travel

Rivalmöten

Klubbens största rival är New England Patriots. Det rivalmötet är något som blossat upp under de senaste 20 åren. Sett över historien är måhända Miami Dolphins den största rivalen, med Buffalo Bills som bubblare. Relationen till New York Giants är av rivalkaraktär.

Aktuella sportresor med New York Jets

NFL New York Oktober Supreme Travel

NFL-resa New York


18-22 oktober 2019

Låt oss lysa upp höstmörkret åt dig. Den 18-22 oktober går resan till staden som aldrig sover, New York. Bo fyra nätter på lyxhotellet och femstjärniga Kimpton Hotel Eventi som ligger mitt på Manhattan och tillhandahåller faciliteter & mat i yppersta världsklass. Du får chansen att uppleva två NFL-matcher på två dagar.

Vi har biljetter till Broadway och till alla lag i New York

FÖRFRÅGAN NFL-BILJETTER

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

SEPTEMBER 2019
8/9 - New York Jets - Buffalo Bills
16/9 - New York Jets - Cleveland Browns

OKTOBER 2019
13/10 - New York Jets - Dallas Cowboys
21/10 - New York Jets - New England Patriots*
(*denna match ingår i en arrangerad gruppresa)


NOVEMBER 2019
10/11 - New York Jets - New York Giants
24/11 - New York Jets - Oakland Raiders

DECEMBER 2020
8/12 - New York Jets - Miami Dolphins
22/12 - New York Jets - Pittsburgh Steelers