NBA-resor till New York Knicks

Spelar man i Madison Square Garden förväntas viss stjärnglans och visst har det funnits stora namn i laget genom åren. Men New York Knickerbocker, Knicks i folkmun, har inte spelat en NBA-final sedan 1999 - och senast man vann titeln var 1973, då man tog sin andra titel någonsin (1970 var första gången). Sedan dess har troféskåpet ekat tomt men det kan komma att ändras under sommaren 2019. Klubben har ett stort löneutrymme och kan komma att stå för några stora värvningar under uppehållet.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Madison Square Garden

”The Worlds Most Famous Arena” är smeknamnet på Madison Square Garden. Arenan ligger mitt på Manhattan och är en sevärdhet i sig. Allra bäst gör den sig från insidan med enorma foajé och sektioner som aldrig tar slut. Förutom Knicks är även New York Rangers hyresgäster i Madison Square Garden.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Den 19-årige guarden Kevin Knox är inte bara ett stort framtidsnamn. Han är redan en etablerad stjärna i Knicks och vid resor till New York är han värd entrépengen. Frank Ntilikina, den rwanda-franske pointguarden uppvuxen i Belgien tillhör också framtiden. Sommaren 2019 blir spännande i Knicks och flera namn kommer att tillkomma.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Knicks är det största laget i New York och även om fansen ser lokalkonkurrenten Brooklyn Nets som en av de största rivalerna toppar de inte fansens lista. Det gör istället Boston Celtics följt av Indiana Pacers, Chicago Bulls och Miami Heat. Just matcherna mot Boston Celtics tenderar att bli hetlevrade historier och är väl värda att boka in kalendern.

Vi har biljetter till Broadway och till alla lag i New York

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.