Resor till New York - vinterspecial

Marknadens mest prisvärda paketresa till New York.
Snö, ljusdekorationer, skridskoåkning i Central Park och en vecka full av äventyr.
New York under vintern är verkligen något alldeles extra. Den här resan förverkligar dina drömmar och ger dig alla förutsättningar att uppleva makalösa New York när staden är som allra vackrast. I paketet ingår flygresa t/r, 6 dygn på Hilton Doubletree Times Square West - centralt på Manhattan. På resans första dagar ingår en svensktalande guide som har hand om gruppen på transfer och stadsrundtur.

I resans pris ingår även 3 valfria upplevelser. Du väljer helt själv på plats i New York vilka olika utflykter du vill göra - helt utan kostnad. Du väljer helt fritt mellan 55 olika upplevelser såsom Frihetsgudinnan, Top of The Rock, Madame Tussauds eller rundtur på Madison Square Garden. Även 72 timmars hop on / hop off buss och färja samt Broadwaymusikal ingår.

Är du sportintresserad går det alldeles utmärkt att byta ut Broadwaymusikalen mot biljetter till de största sportligorna USA har att erbjuda. NFL, NHL, NBA, MLS eller MLB, du väljer och så länge den aktuella sportens säsong är i spel tillhandahåller vi med biljett.

Just nu kampanjpris - från 13 990 kr per person

Hilton Doubletree Times Square West

BOENDE

Hilton Doubletree Times Square West
****

Ett hotell med närhet till allt. Endast några minuters gångavstånd till Times Square,
ca 20 minuter till Central Park m.m.

BROADWAYSHOW

I paketet ingår en Broadwaymusikal på valfri dag - nästan ett måste när man besöker New York. Du kan också välja att byta ut musikalen mot The Metropolitan Opera eller mot biljetter till: NFL, NHL, NBA, MLS eller MLB.

Flyg sas direkt supreme travel

FLYG

Avgång: Stockholm Arlanda 12:25
Ankomst: New York (Newark) - 14:55

Avgång: New York (Newark) - 17:20
Ankomst: Stockholm Arlanda - 07:15 (+1)

Broadwaymusikal Se din favorit Välj vilken Broadwaymusikal du vill se av de klassiska Disney inspirerade Lejonkungen och Alladin samt Book of Mormons. Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.  Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk  )

Broadwaymusikal
Se din favorit

Välj vilken Broadwaymusikal du vill se av de klassiska Disney inspirerade Lejonkungen och Alladin samt Book of Mormons.
Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.

Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk)

Sportevenemang Flera lag i USA:s största sporter. Vi har biljetter till alla lag.  New York tillhandahåller en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som  New Jersey Devils ,  New York Islanders  och Henrik Lundqvists  New York Rangers  i NHL. I NFL återfinns två klubbar i  New York Jets  och  New York Giants . Det finns även två i MLB,  New York Mets  och  New York Yankees . Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms  New York City FC  får tampas med rivalen  New York Red Bulls   och i NBA där  New York Knicks  och  Brooklyn Nets  återfinns.

Sportevenemang
Flera lag i USA:s största sporter. Vi har biljetter till alla lag.

New York tillhandahåller en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som New Jersey Devils, New York Islanders och Henrik Lundqvists New York Rangers i NHL. I NFL återfinns två klubbar i New York Jets och New York Giants. Det finns även två i MLB, New York Mets och New York Yankees.

Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms New York City FC får tampas med rivalen New York Red Bulls och i NBA där New York Knicks och Brooklyn Nets återfinns.

 

Tre betalda upplevelser ingår - du väljer själv bland 55 olika

I vår paketresa ingår en QR-kod som ger dig fritt inträde till tre av New Yorks mest attraktiva upplevelser. Totalt finns 55 olika upplevelser att välja mellan. Guidade turer, olika museer, attraktioner och mycket mer - det är du som väljer vad du vill uppleva och du gör det på plats i New York - helt utan kostnad! Dessutom kan du byta ut upplevelser mot gratis lunch på några av stans restauranger, exempelvis Grotta Azzurra (Little Italy), Bella Napoli (Midtown) eller Applebee’s.

Klicka här för att se alla utflykter/attraktioner/museum som du har att välja mellan på denna resa.

 
Guggenheim Supreme Travel

Guggenheim vacker byggnad och fint museum

Förutom att vara ett museum med både permanenta och tillfälliga utställningar som lyckas förbluffa besökare från hela världen är byggnaden i sig en vacker sevärdhet. Det som utmärker den är dess stora ringar på toppen av den vita grunden. Byggnaden har även filmatiserats i Men in Black med bland andra Will Smith.

Top of the Rock Supreme Travel

Top of the rock Stadens bästa utsikt

Utsiktsvångarna på toppen av Rockerfeller Center, Top of the Rock, ger dig förmodligen New Yorks häftigaste upplevelse när det kommer till utsikt. Observationsplanet finns i tre olika våningar där den högsta är utomhus och ger dig utsikt mot förtrollande Central Park i norr och Empire State Building i söder. Ett liknande alternativ är One World Observatory - den utsiktsplatsen är belägen där tvillingtornen stod och ger dig en fantastisk utsikt på 380 meters höjd.

Statue+of+liberty+supreme+travel

Frihetsgudinnan mäktig staty på Liberty Island

Ett annat av stadens kännetecken är den totalt 93 meter höga och minst sagt mäktiga statyn av frihetsgudinnan. Statyn ligger på Liberty island vid Hudsonfloden och besöks årligen av miljontals människor. Bestämmer du dig för ett besök hit gäller det att sätta väckarklockan tidigt.

Madison Square Garden All Access Tour Supreme Travel

Madison Square Garden All Access Tour

“The Garden” är förmodligen världens kändaste arena med en kapacitet på 20 000 åskådare. Förutom att vara NHL-laget New York Rangers och NBA-klubben New York Knicks hemmaarena används “MSG” till konserter och mängder andra evenemang. Med All Access Tour får du en exklusiv guidad tur med en historisk återblick på några av de kändaste ögonblicken i arenans historia.


NYC winter Supreme Travel

DAG 1

Vi ankommer till New York cirka 15:00 lokal tid och vår svensktalande guide tar oss till vårt hotell på Manhattan. På vägen dit guidas vi kring allmän information om New York och resans innehåll samt hålltider. Sedan checkar vi in på Hilton Doubletree Times Square West. Hotellet har ett härligt läge väldigt nära Times Square.

central+park+supreme+travel+resa+till+new+york.jpg

DAG 2

Dag två inleds med att vi träffas i hotellets lobby. Vår svensktalande guide tar oss ut på en fyra timmars rundtur i staden med buss och till fots. Här ser vi bland annat Central Park, 5th avenue, Tribeca, Chelsea Market, Ground Zero, Soho och mycket mer. Kvällen är öppen för egna aktiviteter.

DAG 3

Broadwaymusikal. I resans pris ingår en valfri föreställning på Broadway (Observera att detta lätt kan bytas mot en NHL eller NBA-match om så önskas). Vi behöver veta cirka 30 dagar före avresa vilken förställning som önskas. Observera att föreställningen inte nödvändigtvis behöver vara på dag 3 - du väljer.

DAG 4

Börja utforska New York på egen hand. I resans pris ingår ett busspass för dubbeldäckarna i staden. Det är en så kallad Hop on/Hop off-buss där du under 72 timmar kan hoppa på och av precis som du vill i tre olika rutter. Ett mycket smidigt sätt att se så mycket som möjligt av New York och Brooklyn.

DAG 5

I resans pris ingår tre valfria sevärdheter och den här dagen kan vara lämplig att nyttja dem. Du erhåller en lista på ett 50-tal attraktioner så som: Top Of The Rock, Guggenheim, Moma, Cykel i Central Park, Frihetsgudinnan, Intrepid Sea and Space Museum med flera. Du kan även välja exempelvis en lunch istället för aktivitet.

Top of the Rock Supreme Travel

DAG 6

Fortsätt att njuta av New York med hjälp av ditt busspass eller upplev någon av de tre attraktionerna som ingår i priset. DAG 7 Hemresa - vår svensktalande guide möter upp oss i lobbyn och vi har en gemensam transfer till flygplatsen. Tack för den här gången!

Vi tipsar även om dessa upplevelser som är kostnadsfria

central+park+supreme+travel+resa+till+new+york.jpg

Central Park juvelen på Manhattan

Förmodligen världens mest kända park. Mitt på Manhattan, bland alla skyskrapor ligger den här 340 hektar stora park. Vill du ta en löprunda eller bara en promenad i lite lugnare miljö är det här definitivt platsen för dig. Varför inte snöra på dig skridskorna och på någon av parkens två skridskobanor, Wollman Rink och Lasker Rink.

Times Square Supreme Travel

Times Square en av världens populäraste
platser

Ett absolut måste när du besöker New York, men var beredd på att trängas. Times Square, är nämligen en av världens populäraste och folktätaste platser. Det som kännetecknar platsen är dock de enorma och färgglada LED-skärmarna på byggnaderna.

Brooklyn Bridge Supreme Travel

Brooklyn Bridge Världens största hängbro

Brooklyn Bridge är världens största och New Yorks äldsta hängbro. Den sträcker sig över Från Manhattan till Brooklyn över East River och är vacker så väl i dags- som kvällsljus. Vi rekommenderar en promenad över bron där du får en makalös vy över Manhattans skyskrapor.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Just nu kampanjpris
Från 13 990 kr per person i dubbelrum
Från 17 990 kr per person i enkelrum

AVRESEDATUM
21, 30 januari 2020
13 990 kr i dubbelrum
17 990 kr i enkelrum

2, 6 , 21 februari 2020
14 490 kr i dubbelrum
18 490 kr i enkelrum

2, 4, 31 mars 2020
15 990 kr i dubbelrum
22 390 kr i enkelrum

2, 8 april 2020
16 990 kr i dubbelrum
23 490 kr i enkelrum

I PRISET INGÅR
Flygresa med SAS direktflyg till New York t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
6 nätter på hotell centralt på Manhattan
Transfer med svensktalande guide flygplats – hotell t/r
4 timmar stadsrundtur på Manhattan med svensktalande guide
Broadwaymusikal av eget val (Se lista över musikaler – länk)
72 timmars hop on / hop off buss som tar dig runt Manhattan
3 valfria utflykter/attraktioner/museum (Se vilka här - länk)

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)