Biljetter till New York Yankees

De är laget man antingen älskar eller hatar. Logotypen har blivit symbolisk med New York och återfinns på kepsar över hela världen. New York Yankees är MLB:s mest framgångsrika klubb med sina 27 World Series-triumfer, hela 16(!) stycken fler än tvåan St Louis Cardinals. Efter tre raka triumfer mellan 1997-1999  har det ”bara” blivit ytterligare en titel (2009) för baseballens i särklass största lag genom tiderna.

Yankee Stadium Supreme Travel

Yankee Stadium

Yankee Stadium finns i två upplagor, där det naturligtvis är den senare som används idag. De två, som bär samma namn, ligger ungefär ett kvarter ifrån varandra. Den nya invigdes 2009 efter ett byggprojekt vars nota hamnade på 2,3 miljarder dollar. Arenan har en kapacitet på 47 309 personer.

New York Yankees Supreme Travel

Stjärnor

Problemet för Yankees under 2019 är att de dras med många skador men ett friskt lag bjuder på namn som Aaron Judge (outfielder), Giancarlo Stanton (outfielder), Gary Sanchez (catcher) och center fieldern Aaron Hicks. Men en resa till Yankee Stadium och ett friskt Yankees bjuder alltid på en stjärnkavalkad.

New+York+Mets+Supreme+Travel

Rivalmöten

Om vi bortser från det faktum att alla klubbar alltid vill besegra Yankees så är lagets största rivaler Boston Red Sox, Toronto Blue Jays och även New York Mets. Mötena mellan Yankees och Mets går ofta hett till då det är citylaget Yankees mot förorternas Mets.

Vi har biljetter till Broadway och till alla lag i New York

FÖRFRÅGAN MLB-BILJETTER

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020


Spelschemat släpps inom kort.