Resa till Chicago med NFL-podden

Res till Chicago med Supreme Travel och NFL-podden 25 september - 1 oktober för att uppleva två högklassiga matcher från NFL. Utflykt till Green Bay, ölprovning på ett bryggeri i Milwaukee, tailgating och boende på utsökta Kimpton Palomar är lite av det som väntar.

Redan andra dagen väntar bussresa till mytomspunna Lambeau Field - NFL:s äldsta arena med en kapacitet på över 80 000 åskådare. Hemmalaget, den helt medlemsägda klubben Green Bay Packers tar emot Philadelphia Eagles i en match du inte vill missa. På vägen till matchen väntar ett exklusivt stopp på ett ölbryggeri i Milwaukee. På resans andra match tar Chicago Bears emot superstjärnans Kirk Cousins Minnesota Vikings på Soldiers Field. Mot pristillägg anordnar vi även en heldagsutflykt till Notre Dame och college-mötet mellan Notre Dame Fighting Irish och Virginia NCAA. En extra krydda i matchen är att i Notre Dame huserar svensken Johan Genmark-Heath och det här blir minst sagt en upplevelse att minnas. Under resans fem dygn bor du på otroliga Kimpton Palomar Hotel. Hotellet utsågs i år till ett av Chicagos bästa hotell, har en storslagen rooftop-bar, inomhuspool och är beläget i hjärtat av River North. Under resan finns även gott om tid att bekanta sig med USA:s tredje största stad.

Pris från 18 990 kr per person
OBS! Endast 2 platser kvar.

NFL-podden Supreme Travel
 
Kimpton Palomar Chicago Supreme Travel

BOENDE

Kimpton Palomar Chicago
****
I hjärtat av River North, med närhet till vattnet vid Michigansjöns sydvästra ände, ligger fyrstjärniga Kimpton Palomar Hotel som 2019 utsågs till ett av Chicagos bästa hotell. På hotellet finns ett fitness-center med pool och en storslagen rooftop-bar med fantastisk utsikt. Rummen vi har bokat har två Queen Size sängar.

NFL Chicago September Supreme Travel

MATCHER

26 september 2019
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles

28 september 2019 - mot tillägg
(Notre Dame Fighting Irish - Virginia NCAA)

29 september 2019
Chicago Bears - Minnesota Vikings

Flyg sas direkt chicago supreme travel

FLYG

25 september 2019
Avgång: Stockholm Arlanda 10:20
Ankomst: Chicago - 12:55

30 september 2019
Avgång: Chicago - 16:00
Ankomst: Stockholm Arlanda - 07:00 (+1)

NFL Chicago September Supreme Travel

DAG 1 - ANKOMST
25 SEPTEMBER

Avresa kl 10:20 från Arlanda. Flyget tar 9 timmar och vi landar kl 12:55 lokal tid i Chicago. Vår privata transferbuss väntar och tar oss med till fantastiska Kimpton Palomar Hotel i River North.

Dagen kan spenderas vid poolen eller varför inte på den härliga rooftop-baren på hotellet på 17:e våningen med härlig utsikt.

packers_eagles_beer_wisconsin_supreme.jpg

DAG 2 - GAMEDAY
26 SEPTEMBER
PACKERS-EAGLES

Vi träffas på förmiddagen då vår privata buss hämtar oss för avfärd mot Green Bay. Bussresan är ca 3,5 timmar men vi gör ett stopp på vägen i Milwaukee där vi skall göra ett bryggeribesök med ölprovning.

Vi räknar med att vara på plats för Tailgate i god tid innan match. Direkt efter matchen hoppar vi upp i bussen och åker tillbaka till Chicago. Vi är åter på hotellet vid 3-tiden på natten.

NFL+podden+chicago+supreme+travel

DAG 3 - LEDIG DAG


27 SEPTEMBER

Vi har massor av utflyktsmöjligheter denna dag. Sidan uppdateras löpande med information. Detta är ju fredag i Chicago och september är en varm månad. Varför inte ta en promenad till Ohio Street Beach?

En plan är att besöka våra vänner på Ballast Point brewery. Mer info om detta kommer senare.

NFL podden chicago supreme travel

DAG 4 (GAMEDAY)


28 SEPTEMBER

Under den här dagen anordnar vi, mot ett pristillägg, en heldagsutflykt till Notre Dame för tailgating och college-mötet mellan svenske Johan Genmark-Heath’s Notre Dame Fighting Irish och Virginia NCAA. College-football är mycket populärt i USA och den här dagen kan verkligen bli något att minnas.
Denna match finns som pristillägg
Matchbiljett till Notre Dame Fighting Irish - Virgina NCAA (inkl transfer t/r till Notre Dame, 1600 kr per person.)

NFL Bears Vikings Supreme Travel

DAG 5 - GAMEDAY
29 SEPTEMBER


BEARS - VIKINGS

Vi åker kollektivt till Soldier Field för att se Chicago Bears mot Minnesota Vikings. Vi är på plats i god tid innan match för att njuta av lite tailgating tillsammans med fansen. Mötet är ett klassiskt möte i NFL där planens största behållning återfinns hos gästerna, Minnesota. Lagets quarterback Kurt Cousins är en av ligans bästa spelare och definitivt värd entrépengen.

Anton+Knopf+Nflpodden+Supreme+Travel

FÄRDLEDARE
ANTON KNOPFF

Minnesota-sonen Anton ”Knoppen” Knopff har följt Amerikansk Fotboll sen Randy Moss 1998 slet på sig en lila uniform med nummer 84. Han är en statistiknörd som vet att siffror kan ljuga och helst snackar NFL med en lugn ton och en kall öl. NFL-Poddens programledare har i sex år varit med och guidat svenskarna genom NFL. Med över 10 besök i amerikas ”midwest” och MVG i Google-maps är det givet att han fortsätter vara vägvisare även på denna resa.

Matthias+Sj%C3%B6din+NFL-podden+Supreme+Travel

FÄRDLEDARE
MATTHIAS SJÖDIN

Matthias Sjödin från NFL-podden och Viaplay programmet ”For the love of the game”. Matthias är en arenakonnässör som i över 20-års tid sett runt 60-talet matcher live i USA. Patriots är laget i hjärtat.

Kimpton Palomar Chicago Supreme Travel

BOENDE KIMPTON
PALOMAR CHICAGO

I hjärtat av River North, med närhet till vattnet vid Michigansjöns sydvästra ände, ligger fyrstjärniga Kimpton Palomar Hotel som 2019 utsågs till ett av Chicagos bästa hotell. På hotellet finns ett fitness-center med pool och en storslagen rooftop-bar med fantastisk utsikt. Dessutom är det beläget med gångavstånd till några av stadens sevärdheter.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 
Chicago Supreme Travel

PRISER

Pris per person i dubbelrum 18 990 kr
Pris per person i enkelrum 25 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa till Chicago t/r.
Skatter
1 väska + 1 handbagage + Mat på flyget
Transfer flygplats – hotell t/r
5 dygn på Kimpton Palomar Chicago
Gratis Wifi
Tillgång till rooftop bar/pool/gym
Gratis Wine Hour varje dag mellan 17-18 på hotellet
Gratis lån av cykel
Gratis kaffe/te på hotellet
Heldagsutflykt till Green Bay och Milwaukee
Bryggeribesök och ölprovning i Milwaukee
Svensktalande färdledare med från Arlanda

*Anslutning från Göteborg/Umeå/Luleå/Malmö ca 990 kr

Matchbiljetter till
Green Bay Packers - Philadelphia Eagles
Chicago Bears - Minnesota Vikings

Mot pristillägg finns College-football
Notre Dame Fighting Irish - Virginia NCAA
1600 kr per person inkl. transfer t/r till Notre Dame

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

Missa inte våra övriga NFL-resor

NFL podden london Supreme Travel

NFL-resa London

12 - 14 oktober Har du drömt om att se en NFL-match - då har du verkligen chansen nu och dessutom på europeisk mark när NFL återigen kommer till London för mötet mellan Panthers - Buccaneers.

NFL New York Oktober Supreme Travel

NFL-resa New York

18 - 22 oktober går resan till staden som aldrig sover, New York. Bo fyra nätter på lyxhotellet Kimpton Hotel Eventi. Två NFL-matcher på två dagar. Giants - Arizona och New York Jets - New England Patriots.

nfl_sanfrancisco_nov_2400x1256_social.jpg

NFL San Francisco

6 - 12 november har det blivit dags för Supreme Travel ta med oss till fantastiska San Francisco. Vi bor kungligt på Kimpton Sir Francis Drake. Två matcher ingår Raiders - Chargers och 49ers - Seahawks.