Resa till San Francisco med NFL-podden

Den 6-13 november har det blivit dags för Supreme Travel, att tillsammans med NFL-podden ta med dig till fantastiska San Francisco. Resan till San Francisco görs med ett av världens största passagerarflygplan, Airbus 388 med dubbla våningar. På resan har vi två färdledare. NFL-poddens "Skåne" Larsson, tillika presidenten för Raiders Sweden samt "Calle" Wrethman, poddens Niners-expert. Vill ni hitta guldkornen i den här fantastiska staden har ni verkligen chansen nu.

Två NFL-matcher ingår i resan med fyra klassiska lag där rivalmötet Raiders - Chargers är resans första höjdpunkt. Den andra matchen spelas på nya Levi’s Stadium som tar 68 500 personer mellan 49ers och Seahawks. Håll också ett extra öga på den glödheta quarterback-duellen mellan 49ers Jimmy Garoppolo och Seahawks Russell Wilson. Till den drabbningen ingår privat buss under hela dagen samt tailgating utanför arenan innan matchstart. Något du inte vill missa - en unik chans att tillsammans med hemmafansen insupa stämningen utanför arenan. Under hela vistelsen bor vi på historiska Kimpton Sir Francis Drake som ligger på Union Square i centrala San Francisco med närhet till bland annat Chinatown. Hotellet kan dessutom erbjuda resor till ett av världens mest kända vindistrikt - Napa Valley.

Pris från 20 990 kr per person

NFL-podden Supreme Travel
Kimpton Sir Francis Drake Supreme Travel

BOENDE

Kimpton Sir Francis Drake
*****

På klassisk mark på välkända Union Square ligger Kimpton Sir Francis Drake. Hotellet har historisk inredning men modern komfort och en magnifik lobby. Dessutom erbjuder hotellet en bra uppsättning av både restauranger och barer. Alla rum har två sängar.

NFL San Francisco November Supreme Travel

MATCHER

7 november 2019
Oakland Raiders - Los Angeles Chargers

11 november 2019
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks

Flyg Airbus 388 Lufthansa Supreme Travel

FLYG

6 november 2019
Avgång: Stockholm Arlanda 12:20
Ankomst: San Francisco - 19:35

12 november 2019
Avgång: San Francisco - 21:40
Ankomst: Stockholm Arlanda - 23:10 (+1)

Kimpton Sir Francis Drake Supreme Travel

ONSDAG 6 NOV


ANKOMST

Vi landar kl 19:35 lokal tid, efter bagage och tullformaliteter tar vår podd-guidade transferbuss med oss med in till hotellet. Här kan man passa på att släcka törsten i baren på 21:a våningen efter en lång flygning.

NFL Raiders Chargers Supreme Travel

TORSDAG 7 NOV
RAIDERS-CHARGERS
LOWER LEVEL

Ett av de största rivalmötena i NFL mellan två av de mest klassiska klubbarna. Totalt har de mötts 118 gånger sedan 1960. Los Angeles Chargers har vunnit fyra raka matcher mellan lagen och räkna med en elektrisk stämning på Oakland Raiders (tidigare Los Angeles Raiders) hemmaarena Oakland-Alameda County Coliseum, även kallad för Oaklands Colosseum efter mästerverket i Rom.

Anchor Brewing Supreme Travel

FREDAG 8 NOV
BRYGGERIBESÖK

På fredagen samlas gruppen för ett gemensamt besök till det anrika bryggeriet Anchor Brewing där vi gemensamt provar öl och får en guidad privat tur på bryggeriet. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

California+Golden+Bears+Washington+State+Supreme+Travel

LÖRDAG 9 NOV


COLLEGE FOOTBALL


GOLDEN BEARS -
WASHINGTON STATE

Idag ser dom som vill College Football mellan California Golden Bears och Washington State Cougars på California Memorial Stadium. Pristillägg ca 400 kr för matchbiljett.

SÖNDAG 10 NOV
LEDIG DAG

Idag är en ledig dag för att sträcka ut ordentligt på hotellet och kanske upptäcka den fantastiska staden San Francisco på egen hand.

NFL 49ers Seahawks Supreme Travel

MÅNDAG 11 NOV


49ERS - SEAHAWKS
LOWER LEVEL

Ännu ett rivalmöte mellan välkända lag. Matchen spelas på Levi’s Stadium som byggdes 2014 är belägen i Santa Clara och har en kapacitet på 68 500 personer. Två av ligans största stjärnor kommer att finnas på planen i den glödheta QB-duellen mellan 49ers Jimmy Garoppolo och Seahawks Russell Wilson. Spelarna är dessutom två av de högst avlönade spelarna i hela NFL.

kimptonsirfrancisdrake.jpg

BOENDE KIMPTON
SIR FRANCIS DRAKE

På klassisk mark på välkända Union Square ligger Kimpton Sir Francis Drake. Hotellet har historisk inredning men modern komfort och en magnifik lobby. Dessutom erbjuder hotellet en bra uppsättning av både restauranger och barer. Scala’s Bistro är en italiensk restaurang med fransk touch medan Bar Drake serverar fantastiska drinkar till dig och ditt sällskap. Hotellets pärla är dock The Starlight Room lounge som minst sagt gör skäl för namnet. På 21:a våningen med en 180-graders vy över centrala San Fancisco är det här den ultimata platsen att avrunda kvällen på.

Raiders%252BSweden%252BPresident%252BSk%2525C3%2525A5ne%252BLarsson%252BSupreme%252BTravel

FÄRDLEDARE


”SKÅNE” LARSSON

Med på resan är Peter ”Skåne” Larsson, Raider NationSverige President och känd från ”For the love of the game” på Viaplay & NFL-Podden.

Det han inte vet om NFL är inte värt att veta. ”Skåne” kan Oakland utan och innan och kommer ledsaga oss till den fetaste tailgate som NFL kan erbjuda.

Carl "Calle" Henrik Wrethman NFL-podden Supreme Travel

FÄRDLEDARE


”CALLE” WRETHMAN

Carl "Calle" Henrik Wrethman har följt San Francisco 49ers sedan de draftade Alex Smith istället för Aaron Rodgers. Men kärleken till laget i bukten är stort ändå. Han har varit en del av NFL-podden sedan starten, typ, och rattar poddens fantasy-ligor med järnhand. Reselederiet finns i blodet och när inte NFL är i fokus är mat och vin stora intressen.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 
San Francisco Supreme Travel

PRISER

Pris per person i dubbelrum 20 990 kr
Pris per person i enkelrum 26 990 kr

Observera att avresa från Göteborg eller Köpenhamn går att få mot tillägg. Hör med oss.

I PRISET INGÅR
Flygresa Arlanda - San Fransisco t/r
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer Flygplats – Hotell
6 nätter på Kimpton Sir Francis Drake
Gratis Wine hour varje kväll mellan 17-18 på hotellet.
Bryggeribesök med guide och provning av öl
Transfer i privat NFL-Podden buss till Levi´s Stadium t/r
Tågbiljett San Francisco - Oakland t/r
Collegefotboll: ca 400 kr extra per person

Matchbiljetter på lower level till
Oakland Raiders - Los Angeles Chargers
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

Missa inte våra övriga NFL-resor

 

NFL-resa London

12 - 14 oktober Har du drömt om att se en NFL-match - då har du verkligen chansen nu och dessutom på europeisk mark när NFL återigen kommer till London för mötet mellan Panthers - Buccaneers.

NFL-resa New York

18 - 22 oktober går resan till staden som aldrig sover, New York. Bo fyra nätter på lyxhotellet Kimpton Hotel Eventi. Två NFL-matcher på två dagar. Giants - Arizona och New York Jets - New England Patriots.