NHL-resa till hockeytokiga Toronto

1-6 april 2020 har du möjlighet att följa med på en oförglömlig hockeyresa till Toronto. Under resan till Toronto kommer du att få uppleva två matcher i Scotiabank Arena, grundseriens två sista matcher som kan vara otroligt betydelsefulla. Samtliga lag är dessutom Original Six-klubbar - de ursprungliga lagen i NHL. Redan resans andra dag tar Toronto Maple Leafs emot svensklaget och Dylan Larkins Detroit Red Wings. På den fjärde dagen gästas William Nylanders Toronto av rivalen Montreal Canadiens i en sprakande säsongsavslutning. I resans pris ingår dessutom en heldagsutflykt till sanslöst vackra Niagarafallen. Som om inte det vore nog stannar vi på en vinprovning på vägen hem tillbaka till Toronto. Den här guldkantade resan till Toronto vill du inte missa - säkra din plats redan idag.

Just nu Boka tidigt pris från 16 950 kr

 
westin+harbor+castle+supreme+travel.jpg

BOENDE

Westin Harbour Castle
****

På fyrstjärniga The Westin Harbour Hotel lär du trivas under din resa till Toronto. Hotellet ligger centralt och vackert vid stadens hamn med riktigt bra utsikt över Ontariosjön. Hotellet är fullt utrustat med pool, fitnesscenter, Wi-Fi och här har du också nära till CN Tower, Rogers Center och Toronto Maple Leafs hemmarink.

Maple Leafs Red Wings Canadiens Supreme Travel

MATCHER

2 april 2020
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Scotiabank Arena

4 april 2020
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens
Scotiabank Arena

Flyg Lufthansa Toronto Supreme Travel

FLYG

1 april 2020
Stockholm Arlanda 10:00 - Frankfurt 12:10
Frankfurt 13:50 - Toronto 16:20

5 april 2020
Toronto 18:20 - Frankfurt 08:00
Frankfurt 10:20 - Arlanda 12:25 (+1)

DAG 1 ANKOMST

Vi landar på Toronto Pearson International Airport klockan 16:20 och tas därifrån till vårt hotell i centrala Toronto. På vägen dit går vi igenom innehållet samt hålltider på resan innan vi checkar vi in på Westin Harbour Castle.

Maple Leafs Red Wings Supreme Travel

DAG 2 GAMEDAY
TORONTO-DETROIT

Resans första Original Six-möte är ett riktigt klassikermöte mellan Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings. Auston Matthews och William Nylanders Maple Leafs har varit det starkare laget på sistone men Red Wings med sylvassa centern Dylan Larkin i laguppställningen.

Niagara Falls Supreme Travel

DAG 3 UTFLYKT TILL NIAGARAFALLEN

På resan till Torontos tredje dag väntar en helt fantastisk upplevelse för dig som följer med - nämligen en heldagsutflykt till otroligt vackra Niagarafallen. Som om inte det skulle räcka kommer vi på vägen hem att stanna på en vinprovning. Vinerna kring Ontario-området är riktigt bra.

Maple Leafs Canadiens Supreme Travel

DAG 4 GAMEDAY

Räkna med en elektrisk stämning i Scotiabank Arena där du tillsammans med en hockeytokig publik kommer att bevittna mötet mellan Toronto Maple Leafs och Montreal Canadiens. Klubbarna är de två framgångsrikaste i NHL-historien och rivaliteten är mycket stor.

Toronto+Supreme+Travel

DAG 5 HEMRESA

Vi flyger från Toronto Pearson International Airport 18:20 på kvällen lokal tid, vilket innebär att det finns gott om tid att hinna köpa med lite souvenirer hem till familjen. Annars spenderar du de sista timmarna på din resa till Toronto med att promenera runt i staden.

INTRESSEANMÄLAN

Observera detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Boka tidigt pris
Pris per person i dubbelrum 16 950 kr
Pris per person i enkelrum 20 950 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa med Lufthansa t/r - Arlanda-Toronto
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer Flygplats – Hotell med guide
4 nätter på Westin Harbour Castle Hotel Toronto
Utflykt till Niagarafallen med guide
Vinprovning med guide
Svensktalande färdledare

Kontakta oss för pris på anslutning från Göteborg/Köpenhamn.

Matchbiljett till
Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings
Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)