Följ med på en oförglömlig resa till mytomspunna Las Vegas

SLUTSÅLD- Ny resa presenteras inom kort

Vi flyr vintern för NHL hockey kombinerat med sol och bad i USAs nöjesmecka. Naturligtvis bor vi mycket bra på ”the strip” nära de största sevärdheterna i Las Vegas och med gångavstånd till den nybyggda T-Mobile arena. Matcherna på denna resa är Golden Knights mot Toronto Maple Leafs, Arizona och Nashville Predators. Dessa matcher har stort svenskintresse då vi har många tongivande svenskar i lagen.

Resan görs i samarbete med EliteProspects och vår färdledare är NHL-skribenten Peter Sibner. Som vanligt när det gäller resor tillsammans med EliteProspects kommer vi att få till spelarträffar.

 
 

BOENDE

The Park MGM Hotel ****
Hotell på resan är härliga Park MGM Hotel hotell som ligger i ett fantastiskt läge vid The Strip och med kort gångavstånd till T-Mobile Arena. Detta är ett klassiskt Vegas hotell (hette förr Monte Carlo Resort) med härligt poolområde, många bra restauranger och casino.

supremevegasteams.jpg

MATCHER

12 Februari 2019
Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes

14 Februari 2019
Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs

16 Februari 2019
Vegas Golden Knights – Nashville Predators

FLYG

11 Februari 2019
Arlanda – London 11:40 – 13:30
London – Las Vegas 16:05 – 18:50

17 Februari 2019
Las Vegas – London 21:05 – 14:55
18 Februari 2019
London – Arlanda 19:15 – 22:50

ParkMGMBavettesPatrickMichaelChin1.jpg

DAG 1

Avresa kl 11:40 från Arlanda. Efter ett kort stopp i London flyger vi direkt till Las Vegas med ankomst ca 18:50. Efter tullformaliteter väntar vår privata transfer som tar oss in till The Park MGM Hotel som ligger prefekt i hjärtat av ”the strip”. För de som vill äter vi gemensam middag.

IMG_3180.jpg

DAG 2 - GAMEDAY

Rundtur i Las Vegas. Vi får en introduktion till stadens historia och vi besöker några av de mest sevärda platserna i området.

På kvällen är det dags för resans första NHL match. Vi skall se mötet mellan Vegas Golden Knights och Arizona Coyotes. I Arizona spelar Oliver Ekman Larsson som numera är kapten. Matchen börjar kl 19:00 och vi träffas i god tid innan på Park Las Vegas tailgate party. Här samlas fansen för gemensam uppladdning med livemusik och skön stämning.

DAG 3

Ledig dag i Las Vegas. Njut av hotellpoolen en gå ut på stan. Eller varför inte hyra en bil och ta en tur ut till öknen?.


DAG 4 - GAMEDAY

Matchdag. Stjärnspäckade Toronto Maple Leafs kommer på besök. Matchen börjar kl 19:00 och vi samlas i god tid innan på Park Las Vegas för gemensam uppladdning.
.

DAG 5

Ledig dag i Las Vegas. Hör med oss om utflykter och aktiviteter i området. Helicopterturer till Grand Canyon, Outleshopping, Museum, nöjesparker, shower, vi har biljetter till allt.

DAG 6 - GAMEDAY

Matchdag. Svensklaget Nashville Predators möter Las Vegas Golden Knights kl 19:00. Nashville är ett mycket offensivt lag med tongivande spelare som Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och PK Subban. Här förväntar vi oss en målexplosion.

DAG 7

Hemresa. Vi checkar ut vid 11-tiden och lämnar väskorna i hotellets förvaring. Flyget går inte förrän 21:05 på kvällen vilket ger god tid för att fortsätta utforska Las Vegas. Privat transfer från hotellet till flygplatsen. Vi kommer fram till Sverige sent på kvällen den 18:e februari.

Färdledare
Peter Sibner

Peter Sibner är chefredaktör för tidningen Pro Hockey, skriver för svenska NHL.com och driver Eliteprospects.com. Peter har gedigen hockeyerfarenhet och jobbar mycket med NHL. Han har också ett förflutet som reseledare på Ving och har bott i både New York och Philadelphia. Han semestrar gärna var som helst, så länge det är i USA.

 

SLUTSÅLD

Pris per person i dubbelrum 18 990 kr
Pris per person i enkelrum 23 990 kr

Barnrabatt för barn t.o.m. 11 år 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa Arlanda – Las Vegas t/r
Flygskatter
Bagage 23 kg och handbagage 8 kg
Transfer flygplats – hotell t/r
6 nätters inkvartering på The Park MGM Hotel ****
Bussrundtur Las Vegas med guide
Färdledare från Hockeysverige/Elite Prospects (Peter Sibner)

Matchbiljetter till:
Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes (lower level)
Vegas Golden Knights – Toronto Maple Leafs (upper level)
Vegas Golden Knights – Nashville Predators (lower level)

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)INTRESSEANMÄLAN

Namnet skall uppges inkl. samtliga mellannamn och stavning skall vara exakt enligt passet.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Namnen skall uppges inkl. samtliga mellannamn och stavning skall vara exakt enligt passet.