Fantastisk hockeyresa till soliga Tampa Bay

24 februari till 2 mars har du möjlighet att, genom Supreme Travel, Hockeysverige och Elite Prospects, uppleva det bästa av två världar - fantastiskt väder med sol och bad på Floridas vackra stränder samt nervkittlande NHL-hockey. Tre matcher väntar med grundseriens gigant i fjol Tampa Bay Lightning hemma i Amalie Arena och Hockeysveriges Peter Sibner som bor i staden kommer att vara färdledare. Se hemmalagets storstjärnor Victor Hedman, Steven Stamkos och fjolårets poängligavinnare Nikita Kucherov ta emot William Nylanders och Auston Matthews Toronto Maple Leafs, Patrick Kane’s Chicago Blackhawks samt svensklaget Calgary Flames med Johnny “Hockey” Gaudreau i spetsen. Matcherna kommer att spelas varannan dag vilket innebär att det, på den här NHL-resan till Tampa, kommer att finnas gott om tid till egna aktiviter och lata dagar på prisbelönta sandstränder. För de som vill finns möjlighet att se Toronto Maple Leafs morning skate och vi besöker Tampa Bay Lightnings träningsanläggning.

I resans pris ingår även flyg t/r, sex nätter på vackert belägna Barrymore Hotel, guidad rundtur i Amalie Arena, transfer och stadsrundtur med guide.

Pris per person i dubbelrum 19 990 kr

 
Elite Prospects Hockeysverige
 
The Barrymore Hotel Supreme Travel

BOENDE

The Barrymore Hotel / Tampa Riverwalk
***
The Barrymore Hotel är centralt beläget i downtown Tampa och med gångavstånd till hotellet ligger Tampa Bay Lightnings hemmaarena Amalie Arena, Busch Gardens, vattenparken Adventure Island och sandstränder. Hotellet har pool och erbjuder gratis transport inom en radie av drygt tre kilometer.

Lightning Maple Leafs Blackhawks Flames Supreme Travel

MATCHER

25 februari 2020 - 19:00
Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs
Amalie Arena

27 februari 2020 - 19:00
Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks
Amalie Arena

29 februari 2020 - 16:00
Tampa Bay Lightning - Calgary Flames
Amalie Arena

Lufthansa Supreme Travel

FLYG

24 februari 2020
Arlanda – Frankfurt 06:50 – 09:00
Frankfurt – Tampa 11:00 – 15:55

1 mars 2020
Tampa - Frankfurt 17:35 - 08:45 (+1)
Frankfurt - Arlanda 11:00 - 13:10

The Barrymore Hotel Supreme Travel

DAG 1 ANKOMST

Vi ankommer till Tampa vid 16-tiden och vår representant från Hockeysverige/Elite Prospects, Peter Sibner, möter upp gruppen. Vi åker sedan med en gemensam och privat transfer till vårt Hotell i Centrala Tampa. Kvällen spenderas på egen hand, men för de som vill äter vi en gemensam middag.

Lightning Maple Leafs Supreme Travel

DAG 2 GAMEDAY TAMPA-TORONTO

Vi inleder dagen med att bevittna Toronto Maple Leafs morning skate inför kvällens första match på vår NHL-resa till Tampa. Det blir en minst sagt het svenskmatch direkt när Viktor Hedmans Tampa Bay Lightning gästas av William Nylanders Toronto Maple Leafs.

Clearwater Beach Supreme Travel

DAG 3 LEDIG DAG

Resans tredje dag inleds med en stadsrundtur och rundur på Tampa Bay Lightnings hemmaarena Amalie Arena. Här får vi lära oss allt vi behöver veta om den här soliga staden. Efter det kanske det är dags för lite strandhäng på Floridas fantastiska stränder. Clearwater Beach är ett tips och ligger strax söder om Tampa och utnämndes i februari 2019 till USA:s bästa strand för tredje gången.

Tampa Bay Lightning Chicago Blackhawks Supreme Travel

DAG 4 GAMEDAY
TAMPA-CHICAGO

Den andra matchen på vår hockeyresa till Tampa stundar: Tampa Bay Lightning mot superstjärnan Patrick Kane’s Chicago Blackhawks. I god tid innan match samlas vi i hotelllobbyn och promenerar till arenan för att njuta av liveband och underhållning utanför Amalie Arena som varit slutsåld varje match sedan säsongen 2014/2015.

Kennedy Space Center Supreme Travel

DAG 5 LEDIG DAG

Ännu en ledig dag där vi, om intresse finns, besöker Tampa Bay Lightnings träningsanläggning. Om du vill, kan du njuta av Tampas fantastiska klimat och Floridas stränder. Om du hellre vill göra något annat ligger inne i centrala Tampa, Florida Aquarium som är ett gigantisk akvarium med över 20 000 olika vattendjur. Är du intresserad av rymden återfinns Kennedy Space Center drygt två timmar utanför staden. Här bedriver NASA sin verksamhet. Tänk på att det endast är drygt 1,5 timmes bilväg till Orlando också. Under den här kvällen tar NBA-laget Orlando Magic emot Minnesota Timberwolves i Amway Center.

Lightning Flames Supreme Travel

DAG 6 GAMEDAY
TAMPA-CALGARY

Det har blivit dags för NHL-resans sista match och precis som tidigare promenerar vi tillsammans till Amalie Arena innan vi bevittnar Tampas storstjärnor som Steven Stamkos och Nikita Kucherov ta emot svensklaget Calgary Flames med stjärnor som Mikael Backlund, Johnny Gaudreau och fjolårets Norris Throphy-vinnare Mark Giordano.

Flight Supreme Travel

DAG 7 HEMRESA

Vår hockeyresa till Tampa har lidit mot sitt slut och flyget från Tampa avgår 17:35 och med hjälp av privat transferbuss tar vi oss ut till flygplatsen i god tid innan avfärd.

Peter Sibner Supreme Travel

FÄRDLEDARE
PETER SIBNER

Peter Sibner skriver för svenska NHL.com och driver Eliteprospects.com. Peter har gedigen hockeyerfarenhet och jobbar mycket med NHL. Han har också ett förflutet som reseledare på Ving och har bott i både New York och Philadelphia. Han semestrar gärna var som helst, så länge det är i USA.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Pris per person i dubbelrum 19 990 kr
Pris per person i enkelrum 25 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa Arlanda – Tampa t/r
Skatter
Bagage 1 x 23 kg och handbagage 8 kg
Transfer flygplats – hotell t/r
6 nätters inkvartering på Barrymore Hotel
Stadsrundtur med guide
Rundtur på Amalie Arena med guide
Matchbiljett Tampa – Toronto (lower level)
Matchbiljett Tampa – Chicago (lower level)
Matchbiljett Tampa – Calgary (upper level)
Färdledare - Peter Sibner

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

Clearwater+Beach+Supreme+Travel
 

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel

Vi har biljetter till alla NHL-lag