Odyssey of the Seas - Karibiens nya kronjuvel

Drömmen blir verklighet. Royal Caribbean ser till att Quantum-ultra klassen trafikeras i soliga Florida och splitternya Odyssey of the Seas - rederiets nya pärla - kommer att utgå från Fort Lauderdale från och med november 2020. Bli en av de första att kryssa med Odyssey of the Seas i Karibiens turkosblåa vatten på spännande rutter under sex eller åtta nätter. Fartyget med plats för över 4000 passagerare är fyllt av innehåll och det finns något för alla åldrar att sysselsätta sig med under kryssningen.

Förutom mat- och dryckupplevelser i toppklass kommer Odyssey of the Seas bland annat att vara utrustat med Seaplex, det största sportkomplexet av alla fartyg, utebio, North Star observationskapsel och två 70 graders lounger med liveunderhållning. Fyll i din intresseanmälan nedan och säkra din plats på en oförglömlig kryssnings-upplevelse redan idag.

Pris från 9 905 kronor per person.

En av Odysseys rutter i Karibien

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 1 Florida
Fort Lauderdale

Kryssningen startar från vackra Fort Lauderdale som med sina många kanaler kallas för Amerikas Venedig. Häng på den fina stranden eller varför inte ta en shoppingtur till köpcentrat Saw Grass Mills.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 2 Perfect day at Cococay - Bahamas

Svalka dig i poolen, åk 150 m upp i en heliumballong och känn magpirret i Nordamerikas högsta vattenrutschbana på Royal Caribbeans privata vattenparadis.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 3 Öppet hav

Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda. Bli ung igen tillsammans med barnen på Seaplex, det största sportkomplexet på ett fartyg.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 4 Falmouth Jamaica

Martha Brae River är Jamaicas svar på en venetiansk gondoltur och här färdas du längs 5 km av spektakulär natur. Ett annat förslag är Time N' Place Beach’s snövita stränder.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 5 Labadee Haiti

Paddla, åk vattenskoter, sväva längs världens längsta zipline över vatten eller bara njut av vajande palmer och lugnet på rederiets privata strandparadis. Här väntar många spännande upplevelser.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 6 Öppet hav

Matupplevelser, underhållning och avkoppling – njut av allt som din flytande resort har att erbjuda. Ta tillfället i akt att besöka Royal Theater och upplev någon av de Broadway-inspirerade showerna.

Royal Caribbean Odyssey of the Seas

DAG 7 Florida
Fort Lauderdale

Efter en händelserik och avkopplande kryssning med Royal Caribbean och splitternya oDyssey of the Seas är du tillbaka i Florida och Fort Lauderdale.

INTRESSEANMÄLAN

Namn på huvudresenär i denna förfrågan. Skicka in intresseanmälan och vi återkommer med totalpris för ditt sällskap. Observera att detta bara är en intresseanmälan och inte bindande på något vis.
Ange antalet vuxna deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Vilket datum önskar du som avresa
Önskar du prisförslag på flyg?
 
Royal Caribbean Odyssey of the Seas

PRIS

Pris per person i insideshytt från: 9 905 kr
Pris per person i utsideshytt från 10490 kr
Pris per person i balkonghytt från 12490 kr

AVRESEDATUM (uppdateras löpande)

5, 9, 14, 20, 28 november 2020

4 , 12, 18, 26 december 2020

4, 9, 16, 23, 29 januari 2021

6, 12, 20, 26 februari 2021

6, 12, 20, 26 mars 2021

Priserna är baserade på de lägsta tillgängliga priserna vi har i nuläget på den här kryssningen. Skicka in din förfrågan via formuläret och vi återkommer med dagsaktuellt pris på just den avgång du efterfrågar.


Norwegian seglar från new york supreme travel.jpg

Kryssningar i hela världen

Sök bland cirka 1000 kryssningar över hela världen.