Njut av familjesemestern i Orlando, Florida

Floridays Resort är en Supreme Travel-favorit tillika prisbelönt lägenhetshotell strax söder om soliga och barnvänliga Orlando. De rymliga två- och trerumslägenheterna är fullt utrustade med kök, balkong och fräscha sovrum. Floridays erbjuder dessutom gratis parkering, stort poolområde, poolbar samt café på området. Utöver det ingår gratis shuttlebuss till flera av temaparkerna i området; Sea World, Disney World och Universal studios. En utflykt till någon av parkerna är en perfekt avstickare från den härliga resorten.

Hotellet ligger dessutom med gångavstånd från Orlando Vineland Premium Outlets. Där får alla våra kunder ett gratis rabatthäfte när man bokar boende på Floridays Resort.

I vår paketresa ingår flygresa t/r, skatter, bagage, rymlig och sjusitsig hyrbil samt 10 nätters inkvartering på Floridays resort. Avresor sker året om.

Pris från 11 990 kr per person.

 
Floridays Resort Supreme Travel

BOENDE

Floridays Resort
****

Prisbelönt lägenhetshotell med rymliga två-trerumslägenheter. Maximalt antal gäster är 10 personer. Hotellet har pool, poolbar, gym, arcade-rum, concierge service och gratis shuttlebuss till parker. Gratis wifi ingår.

Hyrbil Florida Supreme Travel

HYRBIL

I resan ingår Dodge Caravan med sjusätes hyrbil i 10 dygn inklusive fria mil och alla nödvändiga försäkringar. Parkering på Floridays resort ingår i priset.

FLYG

Till Orlando bokar vi i första hand Lufthansa, Norwegian och Icelandair, men vi arrangerar även flyg med andra bolag. I våra priser ingår alltid bagage.

Floridays Resort Floorplan Supreme Travel

Floridays Resort perfekt för barnfamiljen

På Floridays är lägenheterna rymliga. På bilden visas en tvårumslägenhet. Vi erbjuder även trerummare som har ytterligare två sängar. Vardagsrum och sovrum har TV.

Floridays Resort Supreme Travel

Rymliga och fräscha rum

Master bedroom har stor kingsize säng och badrum med Jacuzzi. Varje lägenhet har två badrum. Trerumslägenheterna har tre badrum. Här bor du och din familj riktigt skönt under semestern.

magic+kingdom+supreme+travel+disney.jpg

Flera temaparker i närheten

I området finns många härliga nöjesparker såsom Disney World, Universal Studios, Sea World, Aquatica, Legoland, Gatorland och många fler. En utflykt till någon av parkerna lär definitivt göra barnen glada. Magic Kingdom på bilden ligger endast tio minuter bort.

Floridays Resort Supreme Travel

Floridays Resort - vår favorit

Njut av en avkopplande semester på familjevänliga och prisbelönta Floridays Resort. Välutrustade lägenheter i ett område nära till de flesta attraktionerna i Orlando-området. Floridays är en Supreme Travel favorit.

Supreme Travel tipsar om passande utflyktsmål

Disney World

Drygt tre mil utanför Orlando ligger världens största nöjesfält Walt Disney World Resort. Parken innehåller hela fyra olika temaparker, varav två vattenparker och har över 20 miljoner besökare varje år. Detta är verkligen en av Orlandos kronjuveler och en upplevelse man aldrig glömmer.

Universal Studios Supreme Travel

Universal Studios

Undrar du hur en film blir till och hur det ser ut på en filmstudio? Då är Universal Studios något för dig. Här kan du stöta på någon av dina favoritkaraktärer från filmens värld och dessutom kombinera det med deras nöjesfält.

Sea World Supreme Travel

Sea World

Är en av de främsta marina äventyrsparkerna i världen. Här kan du åka karuseller på förmiddagen och klappa delfiner på eftermiddagen. Sea World har något för hela familjen och är definitivt värt ett besök.

 
Vi har vid ett flertal tillfällen semestrat på Floridays Resort. Ett fantastiskt ställe med närhet till shopping, temaparker och golf. Poolområdet är fint och välskött. Längtar man till strand så rekommenderar jag att ta bilen till stranden i Cocoa Beach som tar ca 1 timme. Till Tampa och Clearwater på västkusten tar det ca 1,5 timme.
— Jon Tormodsson, grundare Supreme Travel
 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att intresseanmälan är inte bindande på något sätt.
Skriv in det datum du helst vill åka. Avresor året om.
Ange antalet vuxna som skall följa med
Ange antalet barn under 12 år som skall följa med
 
Floridays Resort Supreme Travel

PRISER

Pris per person vid 5 resenärer: från 12 990 kr
Pris per person vid 4 resenärer: från 13 990 kr
Pris per person vid 3 resenärer: från 14 990 kr
Pris per person vid 2 resenärer: från 18 990 kr
Pris per person vid 1 resenär: från 26 990 kr


I PRISET INGÅR

- Flygresa till Orlando t/r
- Flygskatter
- 1 st incheckat bagage per person
- 1 st handbagage per person
- Hyrbil Dodge Caravan 7 sätes inkl. fria mil
och försäkringar
- 10 dygns inkvartering på Floridays Resort
Inklusive:
- Daglig lättare städning och byte av lakan
- Gratis wifi
- Gym

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)