NBA-resor till Orlando Magic

Orlando Magic såg dagens ljus 1989. På 30 års existens har laget nått slutspel 15 gånger. Magic har varit i två NBA-finaler (1995 och 2009), dock utan att lyckas bärga mästerskapstiteln. Av de lag som kom in i NBA under 1988 och 1989 är Magic det näst mest vinstrika efter Miami Heat. Laget nådde slutspel under våren 2019 men fick respass i första rundan mot blivande mästarna Toronto Raptors.  

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Amway Arena

Sedan 2010 heter Magics hemmaarena Amway Center. Arenan, som har en kapacitet på 18 846 åskådare när vi reser till Orlando och kollar på NBA. Den är en del av en modernisering av downtown Orlando och nås enklast via en promenad eller en kortare taxitur. Men vill man ta kollektivtrafiken går Lyxbussarna eller tågen SunRail till Church Street Station.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Evan Fournier och Aaron Gordon är två av de stora namnen vi upplever när vi reser till Orlando för att se Magic. Poweforwarden Gordon och shooting guarden Fournier var två av anledningarna till att Magic åter spelade slutspelsbasket i våras. Tillsammans med point guarden Markelle Fultz är de grunden i Magic även den här säsongen.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Om man ska tajma in ett derby när man åker på NBA-resa till Orlando är Miami Heat den största rivalen. Även när Magic har gått knackigt har derbyna mot topplaget Heat varit hårda och tajta historier. Andra matcher som ökar pulsen lite extra i Orlando är mötena med Boston Celtics, Detroit Pistons och Los Angeles Lakers.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.