Påskresa till New York

Res till New York med Supreme Travel över påsken. 8-13 april erbjuder vi en fullmatad påskresa till New York där det i paketet ingår flygresa t/r, 5 dygn på Hilton Doubletree Times Square West som ligger centralt på Manhattan. I resans pris ingår även 3 valfria upplevelser. Du väljer helt själv på plats i New York vilka olika utflykter du vill göra - helt utan kostnad. Du väljer helt fritt mellan 55 olika upplevelser såsom Frihetsgudinnan, Top of The Rock, Madame Tussauds eller rundtur på Madison Square Garden. Även 72 timmars hop on / hop off buss och färja samt Broadwaymusikal ingår.

Är du sportintresserad går det alldeles utmärkt att byta ut Broadwaymusikalen mot biljetter till de största sportligorna USA har att erbjuda. NFL, NHL, NBA, MLS eller MLB, du väljer och så länge den aktuella sportens säsong är i spel tillhandahåller vi med biljett.

Just nu kampanjpris - från 14 990 kr per person

Hilton Doubletree Times Square West

BOENDE

Hilton Doubletree Times Square West
****

Ett hotell med närhet till allt. Endast några minuters gångavstånd till Times Square
och knappt 20 minuter till Central Park.

broadway_supremetravel.jpg

BROADWAYSHOW

I paketet ingår en Broadwaymusikal på valfri dag - nästan ett måste när man besöker New York. Du kan också välja att byta ut musikalen mot The Metropolitan Opera eller mot biljetter till: NFL, NHL, NBA, MLS eller MLB.

Flyg lufthansa supreme travel

FLYG

8 april 2020
Stockholm Arlanda 09:05 - München 11:15
München 12:25 - New York (JFK) 15:25

13 april 2020
New York (JFK) 16:10 - Frankfurt 06:05 (+1)
Frankfurt 07:10 - Stockholm Arlanda 09:15

Broadwaymusikal Se din favorit Välj vilken Broadwaymusikal du vill se av de klassiska Disney inspirerade Lejonkungen och Alladin samt Book of Mormons. Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.  Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk )

Broadwaymusikal
Se din favorit

Välj vilken Broadwaymusikal du vill se av de klassiska Disney inspirerade Lejonkungen och Alladin samt Book of Mormons.
Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.

Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk)

Sportevenemang Flera lag i USA:s största sporter  Varför inte krydda din resa till New York under påsken med sport i världsklass?  Staden erbjuder en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som  Devils ,  Islanders  och Henrik Lundqvists  Rangers  i NHL. I NFL återfinns två klubbar i  Jets  och  Giants . Det finns även två i MLB,  Mets  och  Yankees . Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms  New York City FC  får tampas med rivalen  New York Red Bulls   och i NBA där  Knicks  och  Nets  återfinns.

Sportevenemang
Flera lag i USA:s största sporter

Varför inte krydda din resa till New York under påsken med sport i världsklass? Staden erbjuder en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som Devils, Islanders och Henrik Lundqvists Rangers i NHL. I NFL återfinns två klubbar i Jets och Giants. Det finns även två i MLB, Mets och Yankees. Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms New York City FC får tampas med rivalen New York Red Bulls och i NBA där Knicks och Nets återfinns.

 

Tre betalda upplevelser ingår - du väljer själv bland 55 olika

I vår paketresa ingår en QR-kod som ger dig fritt inträde till tre av New Yorks mest attraktiva upplevelser. Totalt finns 55 olika upplevelser att välja mellan. Guidade turer, olika museer, attraktioner och mycket mer - det är du som väljer vad du vill uppleva och du gör det på plats i New York - helt utan kostnad! Dessutom kan du byta ut upplevelser mot gratis lunch på några av stans restauranger, exempelvis Grotta Azzurra (Little Italy), Bella Napoli (Midtown) eller Applebee’s.

 
Guggenheim Supreme Travel

Guggenheim vacker byggnad och fint museum

Förutom att vara ett museum med både permanenta och tillfälliga utställningar som lyckas förbluffa besökare från hela världen är byggnaden i sig en vacker sevärdhet. Det som utmärker den är dess stora ringar på toppen av den vita grunden. Byggnaden har även filmatiserats i Men in Black med bland andra Will Smith.

Top of the Rock Supreme Travel

Top of the rock Stadens bästa utsikt

Utsiktsvångarna på toppen av Rockerfeller Center, Top of the Rock, ger dig förmodligen New Yorks häftigaste upplevelse när det kommer till utsikt. Observationsplanet finns i tre olika våningar där den högsta är utomhus och ger dig utsikt mot förtrollande Central Park i norr och Empire State Building i söder. Ett annat alternativ är One World Observatory.

Frihetsgudinnan mäktig staty på Liberty Island

Ett annat av stadens kännetecken är den totalt 93 meter höga och minst sagt mäktiga statyn av frihetsgudinnan. Statyn ligger på Liberty island vid Hudsonfloden och besöks årligen av miljontals människor. Bestämmer du dig för ett besök hit gäller det att sätta väckarklockan tidigt.

Madison Square Garden All Access Tour Supreme Travel

Madison Square Garden All Access Tour

Varför inte krydda din påskresa med ett besök i “The Garden” som förmodligen är världens kändaste arena med en kapacitet på 20 000 åskådare. Förutom att vara NHL-laget New York Rangers och NBA-klubben New York Knicks hemmaarena används “MSG” till konserter och mängder andra evenemang. Med All Access Tour får du en exklusiv guidad tur med en historisk återblick på några av de kändaste ögonblicken i arenans historia.


NYC winter Supreme Travel

DAG 1

Vi ankommer till New York cirka 15:00 lokal tid och vår svensktalande guide tar oss till vårt hotell på Manhattan. På vägen dit guidas vi kring allmän information om New York och resans innehåll samt hålltider. Sedan checkar vi in på Hilton Doubletree Times Square West. Hotellet har ett härligt läge väldigt nära Times Square.

central+park+supreme+travel+resa+till+new+york.jpg

DAG 2

Dag två inleds med att vi träffas i hotellets lobby. Vår svensktalande guide tar oss ut på en fyra timmars rundtur i staden med buss och till fots. Här ser vi bland annat Central Park, 5th avenue, Tribeca, Chelsea Market, Ground Zero, Soho och mycket mer. Kvällen är öppen för egna aktiviteter.

DAG 3

Broadwaymusikal. I resans pris ingår en valfri föreställning på Broadway (Observera att detta lätt kan bytas mot en NHL eller NBA-match om så önskas). Vi behöver veta cirka 30 dagar före avresa vilken förställning som önskas. Observera att föreställningen inte nödvändigtvis behöver vara på dag 3 - du väljer.

DAG 4

Börja utforska New York på egen hand. I resans pris ingår ett busspass för dubbeldäckarna i staden. Det är en så kallad Hop on/Hop off-buss där du under 72 timmar kan hoppa på och av precis som du vill i tre olika rutter. Ett mycket smidigt sätt att se så mycket som möjligt av New York och Brooklyn.

DAG 5

I resans pris ingår tre valfria sevärdheter och den här dagen kan vara lämplig att nyttja dem. Du erhåller en lista på ett 50-tal attraktioner så som: Top Of The Rock, Guggenheim, Moma, Cykel i Central Park, Frihetsgudinnan, Intrepid Sea and Space Museum med flera. Du kan givetvis göra aktiviterna vilken resdag du vill.

Top of the Rock Supreme Travel

DAG 6

Hemresa - vår svensktalande guide möter upp oss i lobbyn och vi har en gemensam transfer till flygplatsen. Tack för att du valde att resa med Supreme Travel över påsken!

Vi tipsar även om dessa upplevelser som är kostnadsfria

Central Park Supreme Travel

Central Park juvelen på Manhattan

Förmodligen världens mest kända park. Mitt på Manhattan, bland alla skyskrapor ligger den här 340 hektar stora park. Vill du ta en löprunda eller bara en promenad i lite lugnare miljö är det här definitivt platsen för dig.

Times Square en av världens populäraste
platser

Ett absolut måste när du besöker New York, men var beredd på att trängas - inte minst under påskhelgen. Times Square, är nämligen en av världens populäraste och folktätaste platser. Det som kännetecknar platsen är dock de enorma och färgglada LED-skärmarna på byggnaderna.

Brooklyn Bridge Supreme Travel

Brooklyn Bridge Världens största hängbro

Brooklyn Bridge är världens största och New Yorks äldsta hängbro. Den sträcker sig över Från Manhattan till Brooklyn över East River och är vacker så väl i dags- som kvällsljus. Vi rekommenderar en promenad över bron där du får en makalös vy över Manhattans skyskrapor.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

AVRESEDATUM
8 april 2020
14 990 kr i dubbelrum
18 990 kr i enkelrum

I PRISET INGÅR
Flygresa med Lufthansa med mellanlandning i München på ditvägen och Frankfurt på hemvägen till New York t/r
Skatter
1 väska + 1 handbagage per person
5 nätter Hilton Doubletree Times Square West****
Transfer med svensktalande guide flygplats – hotell t/r
4 timmar stadsrundtur på Manhattan med svensktalande guide
Broadwaymusikal av eget val (Se lista över musikaler – länk)
72 timmars hop on / hop off buss som tar dig runt Manhattan
3 valfria utflykter/attraktioner/museum (Se vilka här - länk)

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)