Paketresa till New York

Den här resan är vår bästsäljare och det finns en god anledning till det. Resan ger dig verkligen alla förutsättningar att uppleva makalösa New York. I paketet ingår flygresa t/r, 6 dygn på hotell du väljer utifrån tre nivåer - alla centralt på Manhattan.

I resans pris ingår även 7 valfria upplevelser. Du väljer helt själv på plats i New York vilka olika utflykter du vill göra - helt utan kostnad. Du väljer helt fritt mellan 55 olika upplevelser såsom Frihetsgudinnan, Top of The Rock, Madame Tussauds eller rundtur på Madison Square Garden. Även 72 timmars hop on / hop off buss och färja samt Broadwaymusikal ingår.

Är du sportintresserad går det alldeles utmärkt att byta ut Broadwaymusikalen mot biljetter till de största sportligorna USA har att erbjuda. NFL, NHL, NBA, MLS eller MLB, du väljer och så länge den aktuella sportens säsong är i spel tillhandahåller vi med biljett.

 

Välj mellan tre olika hotellnivåer till ditt paket

hudson3.jpg

Light

The Hudson Hotel
Ett avslappnat och fräscht hotell beläget precis bredvid Central Park som har en fantastisk bar, Library Bar, med lugn miljö. Hotellet har även en säsongsöppen takterrass och egen privat park samt fullt utrustat gym med spa som är öppet dygnet runt.

Pris från 14 990 kr
(Pris för avresa i januari från 13 990 kr)

Park Central Hotel New York Supreme Travel

Premium

Park Central Hotel
Denna pärla till hotell har verkligen ett fantastisk läge på Midtown Manhattan med närhet till både Central Park och Times Square. En kväll i veckan kan du dessutom njuta av livemusik tillsammans med en bit mat och kall dryck i hotellets Bar & Lounge.

Pris från 16 990 kr
(Pris för avresa i januari från 15 990 kr)

kimpton5.jpg

Supreme

Kimpton Hotel Eventi
Beläget mitt på Manhattan, med Madison Square Garden runt hörnet, ligger detta lyxhotell. Hotellet har faciliteter, spa och mat i yppersta världsklass. Med gångavstånd till flera sevärdheter är det här hotellet en dröm att spendera sex nätter på.

Pris från 19 990 kr
(Pris för avresa i januari från 18 990 kr)

Välj mellan Broadwaymusikal eller sport

Broadwaymusikal Se din favorit Välj vilken Broadwaymusikal du vill se. Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.  Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk  )

Broadwaymusikal
Se din favorit

Välj vilken Broadwaymusikal du vill se.
Det är helt upp till dig att välja vilken dag du vill uppleva en musikal på självaste Broadway.

Alla dessa föreställningar har du att välja mellan (Länk)

Sportevenemang Flera lag i USA:s största sporter  New York tillhandahåller en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som  New Jersey Devils ,  New York Islanders  och Henrik Lundqvists  New York Rangers  i NHL. I NFL återfinns två klubbar i  New York Jets  och  New York Giants . Det finns även två i MLB,  New York Mets  och  New York Yankees . Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms  New York City FC  får tampas med rivalen  New York Red Bulls  och i NBA där  New York Knicks  och  Brooklyn Nets  återfinns.

Sportevenemang
Flera lag i USA:s största sporter

New York tillhandahåller en uppsjö av attraktiva sporter och klubbar. Eller vad sägs som New Jersey Devils, New York Islanders och Henrik Lundqvists New York Rangers i NHL. I NFL återfinns två klubbar i New York Jets och New York Giants. Det finns även två i MLB, New York Mets och New York Yankees.

Som om inte det vore nog är det även två klubbar i MLS där svenske Anton Tinnerholms New York City FC får tampas med rivalen New York Red Bulls och i NBA där New York Knicks och Brooklyn Nets återfinns.

Hela 7 betalda upplevelser ingår - du väljer själv

 

I vår paketresa ingår en QR-kod som ger dig fritt inträde till sju av New Yorks mest attraktiva upplevelser. Totalt finns 55 olika upplevelser att välja mellan. Guidade turer, olika museer, attraktioner och mycket mer - det är du som väljer vad du vill uppleva och du gör det på plats i New York - helt utan kostnad! Dessutom kan du byta ut upplevelser mot gratis lunch på några av stans restauranger, exempelvis Grotta Azzurra (Little Italy), Bella Napoli (Midtown) eller Applebee’s.

 
guggenheim-museum-2707258_1920.jpg

Guggenheim vacker byggnad och fint museum

Förutom att vara ett museum med både permanenta och tillfälliga utställningar som lyckas förbluffa besökare från hela världen är byggnaden i sig en vacker sevärdhet. Det som utmärker den är dess stora ringar på toppen av den vita grunden. Byggnaden har även filmatiserats i Men in Black med bland andra Will Smith.

Top of the rock Stadens bästa utsikt

Utsiktsvångarna på toppen av Rockerfeller Center, Top of the Rock, ger dig förmodligen New Yorks häftigaste upplevelse när det kommer till utsikt. Observationsplanet finns i tre olika våningar där den högsta är utomhus och ger dig utsikt mot förtrollande Central Park i norr och Empire State Building i söder. Ett liknande alternativ är One World Observatory - den utsiktsplatsen är belägen där tvillingtornen stod och ger dig en fantastisk utsikt på 380 meters höjd.

Statue+of+liberty+supreme+travel

Frihetsgudinnan mäktig staty på Liberty Island

Ett annat av stadens kännetecken är den totalt 93 meter höga och minst sagt mäktiga statyn av frihetsgudinnan. Statyn ligger på Liberty island vid Hudsonfloden och besöks årligen av miljontals människor. Bestämmer du dig för ett besök hit gäller det att sätta väckarklockan tidigt.

Madison Square Garden All Access Tour Supreme Travel

Madison Square Garden All Access Tour

“The Garden” är förmodligen världens kändaste arena med en kapacitet på 20 000 åskådare. Förutom att vara NHL-laget New York Rangers och NBA-klubben New York Knicks hemmaarena används “MSG” till konserter och mängder andra evenemang. Med All Access Tour får du en exklusiv guidad tur med en historisk återblick på några av de kändaste ögonblicken i arenans historia.

Vi tipsar även om dessa upplevelser som är kostnadsfria

Brooklyn Bridge Supreme Travel

Brooklyn Bridge Världens största hängbro

Brooklyn Bridge är världens största och New Yorks äldsta hängbro. Den sträcker sig över Från Manhattan till Brooklyn över East River och är vacker så väl i dags- som kvällsljus. Vi rekommenderar en promenad över bron där du får en makalös vy över Manhattans skyskrapor.

central+park+supreme+travel+resa+till+new+york.jpg

Central Park juvelen på Manhattan

Förmodligen världens mest kända park. Mitt på Manhattan, bland alla skyskrapor ligger den här 340 hektar stora park. Vill du ta en löprunda eller bara en promenad i lite lugnare miljö är det här definitivt platsen för dig. Inuti parken även finns en hel drös med sevärdheter som Central Park Zoo, sjön The Reservoir, Sheep Meadow som visar utomhusfilm på sommaren och på vinter finns även två skridskobanor, Wollman Rink och Lasker Rink.

Times Square Supreme Travel

Times Square en av världens populäraste
platser

Ett absolut måste när du besöker New York, men var beredd på att trängas. Times Square, är nämligen en av världens populäraste och folktätaste platser. Det som kännetecknar platsen är dock de enorma och färgglada LED-skärmarna på byggnaderna.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Specialpris för avresor i januari:
Pris från 13 990 kr pp. i dubbelrum
Pris från 19 990 kr pp. i enkelrum

Övriga månader:
Pris från 14 990 kr per person i dubbelrum
Pris från 20 990 kr per person i enkelrum

Avresor finns året om*.

I priset ingår:

 • Flygresa till New York t/r

 • Flygskatter

 • Bagage 1 incheckad väska + 1 handbagage per person

 • Transfer flygplats - hotell t/r

 • 72 timmars hop on hop off all-loops pass där
  3 olika rutter med totalt 45 stopp ingår.
  Även hop-on-hop färjan ingår.

 • 7 utflykter och attraktioner helt utan kostnad. På plats i New York får du inträde till 7 attraktioner/utflykter du själv väljer via en QR kod du får med dina resehandlingar. Länk till alla upplevelser som ingår

 • Broadwaymusikal av eget val (går att byta mot sport under säsong). Länk till föreställningar

 • 6 nätter på centralt beläget hotell på Manhattan. Vi ger hotellförslag när du skickar in förfrågan.


  *Observera att priserna kan variera beroende på säsong. Bäst priser är i perioden januari - mars. Högst pris är över jul/nyår.
  Skicka in din intresseanmälan och vi återkommer snabbt med en prisuppgift för ditt önskade avresedatum. Observera att musikalen Hamilton inte är valbar bland föreställningarna. Vill du se Hamilton så kan vi hjälpa till med det mot pristillägg.

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)