Skräddarsydda resor till Hawaii

Hawaii är USA:s yngsta delstat, består endast av öar och den största staden är Honolulu. Delstaten är belägen i centrala Stilla Havet med influenser från både Nordamerika och Asien. Här är klimatet tropiskt och naturen exotisk och till viss del dramatisk med de aktiva vulkanerna i området. Vid en resa till Hawaii kan du njuta av vackra sandstränder, fantastiskt vatten och snorkling i världsklass. De kändaste öarna är Maui med dess otroliga stränder och den 3000 meter höga vulkankratern Haleakala och Oahu som har varit inspelningsplats för många filmer exempelvis Pearl Harbor och Jurassic Park.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Hawaii.

Unika kryssningar/resor till Hawaii utvalda av oss

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Hawaii

Pearl Harbor Hawaii Supreme Travel

Pearl Harbor

7 december 1941 bombade Japan marinbasen Pearl Harbor på Hawaii. På platsen finns idag flera guidade turer där du kan se föremål från bombningen och besöka fler av de sjunkna slagskeppen däribland USS Missouri och USS Arizona Memorial. En utflykt för den som är intresserad av historia.

Diamond Head Hawaii Supreme Travel

Diamond Head

Ett av Hawaiis kändaste landmärke är den enorma kratern Diamond Head som ligger på ön Oahu utanför Waikiki. Platsen är ett världsarv och lockar massor av turister. Platsen är också känd för vandrare och för den som tar sig upp väntar en helt sagolik utsikt över Stilla Havet.

Hanauma Bay Hawaii Supreme Travel

Hanauma Bay

Strax utanför Honolulu ligger Hanauma Bay med sin otroliga natur och som är fantastiskt för snorkling. Hawaiis vatten är fyllt av liv och vid det vackra korallrevet kan du möta både havssköldpaddor och delfiner om du har tur.

Hawaii konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Hawaii

Ta med ditt företag på en konferensresa till Hawaii och dela minnen för livet. Här får ni tillsammans uppleva exotisk natur och otroliga stränder i ett tropiskt klimat. Blanda dagarna med kreativt arbete och snorkla i fantastiskt vatten tillsammans med delfiner på en av världens vackraste platser.

Är ni intresserade av en konferensresa till Hawaii?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Hawaii. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Hawaii Supreme Travel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
HAWAII

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Hawaii helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, spännande utflykter med mera. Eller du kanske vill uppleva sport eller någon konsert? Oavsett hur du vill att din resa ska se ut gör vi det möjligt.

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Hawaii kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.