Skräddarsydda resor till Kalifornien

Pulserande Los Angeles, sköna San Diego och charmiga San Francisco. Kalifornien är USA:s folkrikaste delstat och hem för några helt fantastiska städer. Västkusten är otroligt vacker och här kan du via bil längs med ikoniska Highway 1 / Pacific Coast Highway ta dig längs med hela den vackra kustremsan. De fina stränderna i Orange County, ökenstaden Palm Springs, Universal Studios, nationalparken Yosemite, vindistriktet Napa Valley och förbluffande Grand Canyon är några platser du kan uppleva här.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Kalifornien. Självklart kan vi även ordna matchbiljetter till alla lag och sportligor i området samt kan hjälpa till med hyrbil och väl utvalda hotell om så önskas.

Sportupplevelser   Kalifornien är hem för hela 19 olika lag i USA:s allra största sporter. I NHL finns tre lag representerade, i MLB fem, i NFL fyra och i NBA fyra. Förutom Zlatan Ibrahimovic’s LA Galaxy finns ytterligare två klubbar i MLS i delstaten. Här kan du med andra ord välja och vraka bland både lag och ligor. Vi kan hjälpa dig med biljetter till samtliga.

Sportupplevelser

Kalifornien är hem för hela 19 olika lag i USA:s allra största sporter. I NHL finns tre lag representerade, i MLB fem, i NFL fyra och i NBA fyra. Förutom Zlatan Ibrahimovic’s LA Galaxy finns ytterligare två klubbar i MLS i delstaten. Här kan du med andra ord välja och vraka bland både lag och ligor. Vi kan hjälpa dig med biljetter till samtliga.

Unika kryssningar/resor från Kalifornien utvalda av oss

Våra tre tips på utflykter i Kalifornien

Winetrain+Supreme+Travel

Winetrain

Den här heldagsutflykten uppfyller en vinälskares innersta drömmar. En buss-limousine tar dig och ditt sällskap med på besök till fyra vingårdar, däribland Napa Valley och Sonoma som sedan avrundas med en fyra timmars gourmet-middag på Napa Valley Wine Train.

Universal Studios Supreme Travel

Universal Studios

Undrar du hur en film blir till och hur det ser ut på en filmstudio? Då är Universal Studios något för dig. Här kan du stöta på någon av dina favoritkaraktärer från filmens värld och dessutom kombinera det med deras nöjesfält.

Yosemite Supreme Travel

Yosemite

Upplev en av USA:s mest berömda nationalparker - Yosemite. Den här utflykten pågår under drygt 13 timmar och innehåller guidad resa, tre timmars fri tid i parken, en timmes guidad tur inuti Yosemite Valley och en vacker resa vid bergskedjan Sierra Nevada.

Konferensresor Kalifornien Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Kalifornien

Pulserande Los Angeles, lugna San Diego och vackra San Francisco. Vid en konferensresa till Kalifornien har du flera helt fantastiska städer att välja mellan på USA:s otroliga västkust. Varför inte besöka flera olika på din företagsresa? Vi kan även hjälpa till med hyrbil och annat till hela gruppen eller företaget.

Är ni intresserade av en konferensresa till Kalifornien?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Kalifornien. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Kalifornien Supreme Travel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
KALIFORNIEN

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Kalifornien helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Kalifornien kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.