Skräddarsydda resor till Ottawa

Ottawa är mycket fint beläget vid Ottawaflodens södra strand och här talas både franska och engelska. Ishockey är en stor del av kulturen i Kanada och Ottawa är inget undantag. Stadens lag är backstjärnan Erik Karlssons tidigare klubb Ottawa Senators. Vid din resa till Ottawa är ett besök till utsiktsplatsen Nepean Point, parlamentsbyggnaderna West-/Center/- och East Block ett måste. Här finns också flera bra museer som är lätta att promenera till, däribland Canadian War Museum och Museum of Nature. Vi kan även hjälpa till med hyrbil och biljetter till NHL.

Världens längsta skridskorink   På vinterhalvåret förvandlas Rideaukanalen till en närmare åtta kilometer lång skridskorink - den längsta i världen. Detta är en stor turistattraktion i staden och väl värd ett besök vid din resa till Ottawa.

Världens längsta skridskorink

På vinterhalvåret förvandlas Rideaukanalen till en närmare åtta kilometer lång skridskorink - den längsta i världen. Detta är en stor turistattraktion i staden och väl värd ett besök vid din resa till Ottawa.

Ottawa Senators    Huvudstadsklubben har sedan Conference-finalen 2017 haft det tungt men har bytt till sig en hel del spännande ynglingar. Tre svenskar är hemmahörande i klubben i Oskar Lindberg, Anders Nilsson och Magnus Pääjärvi. Vi kan hjälpa dig med matchbiljetter till lagets matcher i Canadian Tires Center.

Ottawa Senators

Huvudstadsklubben har sedan Conference-finalen 2017 haft det tungt men har bytt till sig en hel del spännande ynglingar. Tre svenskar är hemmahörande i klubben i Oskar Lindberg, Anders Nilsson och Magnus Pääjärvi. Vi kan hjälpa dig med matchbiljetter till lagets matcher i Canadian Tires Center.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Ottawa

Ottawa City Tour Supreme Travel

City Tour

Vill du snabbt upptäcka och lära dig mer på din resa till Ottawa är en 90 minuters historielektion via buss ett bra alternativ. Här får du information om stadens största sevärdheter.

Rideau+canal+supreme+travel

48h hop-on/hop-off buss och båttur

48 timmar hop-on/hop-off buss i Downtown Ottawa där 16 timmar är guidade och båttur i Paul's Rideau Canal.

aviation%2Bmuseum%2Bsupreme%2Btravel

Aviation Museum

Nära flygplatsen ligger detta flygplansmuseum där över 100 olika flygplan är utställda. Bland de utställda planen finns plan från både första- och andra världskriget.

Ottawa konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Ottawa

Njut av en konferensresa till Kanada och den vackra huvudstaden Ottawa. Här talas franska och engelska och ishockey är en stor del av kulturen. Ett tips är att krydda din konferensresa till Ottawa med att uppleva NHL-hockey.

Är ni intresserade av en konferensresa till Ottawa?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Ottawa, Kanada. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Tress+Ottawa

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
OTTAWA, KANADA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Ottawa, Kanada helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Ottawa kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.