Skräddarsydda resor till San Diego

San Diego är Kaliforniens näst största stad efter Los Angeles men ger inte intrycket av att vara en riktig storstad. Stränder, mat i toppklass, massor av aktiviteter och lugn är fyra saker som symboliserar San Diego. Här upplever du inte den vanliga storstadspulsen utan kan i lugn och ro promenera och upptäcka det bästa staden har att erbjuda. I och runt omkring staden finns också flera fantastiska saker att göra. Varför inte hyra bil och besöka Legoland, njuta av den ikoniska Pacific Coast Highway, Sea World eller San Diego Zoo inuti Balboa Park?

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till San Diego. Självklart kan vi även ordna matchbiljetter till alla lag och sportligor i området samt hyrbil om så önskas.

Highway 1  /  Pacific Coast Highway   Förmodligen den mest ikoniska motorvägen som finns. Här kan du ta dig de knappt 100 milen från San Diego i söder till San Francisco i norr och uppleva flera av höjdpunkterna på USA:s västkust. Vi erbjuder och kan hjälpa till med hyrbil och väl utvalda hotell inför din resa.

Highway 1 / Pacific Coast Highway

Förmodligen den mest ikoniska motorvägen som finns. Här kan du ta dig de knappt 100 milen från San Diego i söder till San Francisco i norr och uppleva flera av höjdpunkterna på USA:s västkust. Vi erbjuder och kan hjälpa till med hyrbil och väl utvalda hotell inför din resa.

Legoland   Drygt 30 minuters bilresa från San Diego, i Carlsbad, finns Legoland. Detta var det första Legoland som öppnades utanför Europa och här finns fler än 60 olika attraktioner, varav fyra berg- och dalbanor samt åtta vattenattraktioner. Detta brukar vara ett mycket populärt resmål för barnen.

Legoland

Drygt 30 minuters bilresa från San Diego, i Carlsbad, finns Legoland. Detta var det första Legoland som öppnades utanför Europa och här finns fler än 60 olika attraktioner, varav fyra berg- och dalbanor samt åtta vattenattraktioner. Detta brukar vara ett mycket populärt resmål för barnen.

Unika kryssningar från San Diego utvalda av oss

celebrityeclipse.jpg

Kryssningar från San Diego till Vancouver

Supreme Travel erbjuder flera högklassiga kryssningar från San Diego som tar dig upp för stillahavskusten där du får uppleva
San Francisco, Seattle och sedan avslutas i Vancouver, Kanada.

Våra tre tips på utflykter i och omkring San Diego

Gaslamp Quarter San Diego Supreme Travel

Gaslamp Quarter

Ett mycket charmigt område som ligger i Downtown San Diego. Strosa runt kring de viktorianska byggnaderna, ät och drick gott på några av stadens bästa restauranger och shoppa i mängder av butiker. Det här området har dessutom ett riktigt bra nattliv.

Balboa Park San Diego Supreme Travel

Balboa Park

Balboa Park är enormt stort och inuti finns flera museum, en botanisk trädgård och ett zoo. På San Diego Zoo finns över 4000 djur från 800 olika arter så som isbjörnar, pandor och reptiler. Ett besök hit är verkligen något för barnfamiljen.

Sea World San Diego Supreme Travel

Sea World

Stadens största turistattraktion, Sea World, ligger vid Mission Bay norr om stadens centrum och är på 60 hektar. Här finns delfinshower, en Wild Artic-sektion, massvis av åkattraktioner och mycket mer. Sea World har något för hela familjen.

San Diego konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till San Diego

Vid konferensresor eller gruppresor till San Diego kan ditt företag i lugn och ro stärka sammanhållningen. Här finns även vackra stränder, oförglömliga matupplevelser och flera utflyktsplatser som Legoland och Sea World. Staden ligger vackert längs USA:s västkust. Varför inte besöka fler städer längs med Highway 1 på din konferensresa till San Diego?

Är ni intresserade av en konferensresa till San Diego?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till San Diego. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Valley of Fire Las Vegas Supreme Travel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
SAN DIEGO, KALIFORNIEN

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till San Diego helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till San Diego, Kalifornien kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.