NBA-resor till Sacramento Kings

Som många andra proffslag i USA härstammar Kings från New York-området från början. Laget grundades som Rochester Seagrams 1923. Många namnbyten och ett par flyttar senare kom Kings till Sacramento från Kansas City 1985. Laget har en titel (1951) på meritlistan. Kings har dock inte spelat slutspel sedan 2006.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Golden 1 Center

Sedan 2016 huserar Sacramento Kings i Golden 1 Center som har plats för 17 608 åskådare. Om du väljer att ta bilen till arenan är det rekommenderat att köpa en parkeringsbiljett i förväg. SacRT ger besökaren möjligheten att ta tåget till arenaområdet. Med flera stationer inom ett kvarter från arenan är det ett gott alternativ.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Vindsnabbe De’Aaron Fox (point guard) är en behållning att titta på när man reser till Sacramoento för lite basket. Nyförvärvet Cory Joseph, även han point guard, blir spännande att följa. Bogdan Bogdanovic (shooting guard) och Buddy Hield är två andra spännande lirare som vi stiftar bekantskap när vi ser Kings spela live.

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Kings största rivaler finns söderöver, i Los Angeles. Lakers och Kings hade ett par heta slutspelsduster i början av 2000-talet som satte en prägel på lagens möten där Shaquille O’Neal var Kings stora antagonist. Andra heta rivaler är Golden State Warriors och Los Angeles Clippers.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.