MLB-resor till San Diego Padres

San Diego Padres grundades 1969 och har nått World Series två gånger: 1984 och 1998. Båda gångerna har det slutat med förlust. Padres har en tung tillvaro och sedan klubbens grundande har man bara summerat en säsong med fler segrar än förluster vid 14 tillfällen. Senast laget spelade slutspel var 2006.

Madison+Square+Garden+Supreme+Travel

Petco Park

Sedan 2004 spelar Padres sina matcher på Petco Park. Arenan är belägen i centrala San Diego och har en publikkapacitet på 40 209 åskådare. Vill man inte köra bil i relativt lugna San Diego är Uber eller en taxi bra alternativ. Kollektivtrafiken är inte kanon i staden men det går att buss. Populärast är det billiga - fem dollar för en dygnsbiljett - Trolley. Via appen Compass Cloud kan man boka sina resor.

New+York+Rangers+Supreme+Travel

Stjärnor

Manny Machado (third base) är Padres i särklass största stjärna. 37 home runs och belönad med Golden Gloves från third base förra året säger en del om 26-åringen. Garrett Richards (pitcher), och Eric Hosmer är andra namn som ska ta Padres uppåt och framåt.

torontomapleleafs_supremetravel.jpg

Rivalmöten

Trots att det varit ljumna - inte heta - lagen emellan på sistone är Los Angeles Dodgers Padres största rival. I slutet på 1990-talet gick det riktigt hett till när de möttes och fans på båda sidor hoppas att detta ska komma tillbaka. Andra stora rivaler till Padres är San Francisco Giants, Seattle Mariners och Arizona Diamondbacks.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020