MLB-resor till Toronto Blue Jays

Toronto Blue Jays är det enda nuvarande MLB-laget baserat utanför USA (Montreal Expos försvann till Washington 2005). Blue Jays bildades 1977 då ligan expanderade. Efter lite svårigheter som är normala för ett expansionslag hade Blue Jays en storhetstid på 1990-talet då laget vann två World Series (1992, 1993).

Madison+Square+Garden+Supreme+Travel

Rogers Center

När man ser Toronto Blue Jays live är det på Rogers Centre i Toronto. Det är en toppmodern arena som har en kapacitet på 49 282 åskådare. Arenan byggdes 1989 och hette SkyDome fram till 2005. Att ta sig hit är enkelt: Tåg (tunnelbana och pendeltåg) är en fördel då Torontos trafik inte är att leka med.

New+York+Rangers+Supreme+Travel

Stjärnor

Den 28-årige pitchern Marcus Stroman är lagets kanske största stjärna just nu. Han ryktas bort men leder just nu Blue Jays styrkor och backas upp av outfieldern Randall Grichuk, Justin Smoak (first base) och Ken Giles (relief pitcher).

torontomapleleafs_supremetravel.jpg

Rivalmöten

Blue Jays och New York Yankees bygger upp en spännande rivalitet i kampen om topp-platserna. Lagen spelar i samma division och även om det är en bit mellan städerna är matcherna heta. Andra rivaler är Boston Red Sox, Baltimore Orioles och Tampa Bay Rays.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020