NBA-resor till Toronto Raptors

De regerande NBA-mästarna Raptors har funnits i ligan sedan 1995 då klubben tillsammans med Vancouver Grizzlies (idag Memphis))var den kanadensiska expansionen i ligan. Laget nådde slutspel för första gången år 2000 och sedan 2013 har de konsekvent varit ett slutspelslag. Raptors vann sin första historiska NBA-titel 2019.

Madison%2BSquare%2BGarden%2BSupreme%2BTravel

Scotiabank Arena

I många år hette den Air Canada Center men arenan bytte inför säsongen 2018/2019 namn till Scotiabank Arena. Multiarenan hemmaborg åt såväl Raports som NHL-laget Toronto Maple Leafs. Den har en publikkapacitet på 19 800. Från Union Station kan man ta sig till arenan med buss och tåg och via arenans hemsida finns ett verktyg för att planera sin resa dit utifrån var man bor i staden.

Kevin Knox New York Knicks Supreme Travel

Stjärnor

Med Kawhi Leonard klar för Los Angeles Clippers är point guarden Kyle Lowry den i särklass största stjärnan hos NBA-mästarna. 33-åringen stod för en enastående säsong under Raptors väg mot den historiska titeln. Andra stora namn i Raptors är forwarden Serge Ibaka, Pascal Siakam (powerforward) och Fred VanVleet (point guard).

Brooklyn Nets Supreme Travel

Rivalmöten

Fansen rankar Brooklyn Nets högst som rivaler men frågan är om inte Golden State Warriors kan ha seglat upp högt på listan efter finalserien. Rivalmötet med Nets grundar sig på en trade mellan klubbarna 2004 då Vince Carter flyttade till New York. Andra rivaler hos Raptors-supportrarna är Chicago Bulls och Boston Celtics.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är bara en förfrågan och inte bindande på något vis.
 

HEMMAMATCHER 2019/2020

Spelschemat släpps inom kort.