Skräddarsydda resor till Calgary

En resa till Calgary kommer inte att göra dig besviken. Staden, med över en miljon invånare, är mycket förförisk och ligger intill flera välbesökta berg. Det gör staden till ett riktigt populärt resmål för vintersport. I de centrala delarna av staden finns vackra byggnader, riktigt bra shopping och ett mycket bra restaurangutbud. Klippiga bergen ligger endast en timmes bilresa bort och är ett äventyr väl värt den investerade tiden. Reser du till Calgary under juli-månad kan du uppleva Calgary Stampede när hela staden förvandlats till ett cowboy-mecka.

Klippiga bergen - ett äventyr utöver det vanliga   En timmes bilresa från Calgary ligger bergskedjan klippiga bergen med dess oslagbara natur. Vid din resa till Calgary kan vi ordna med hyrbil till din utflykt till klippiga bergen. Här kan du uppleva makalösa vyer, glaciärer, vattenfall och mycket mer.

Klippiga bergen - ett äventyr utöver det vanliga

En timmes bilresa från Calgary ligger bergskedjan klippiga bergen med dess oslagbara natur. Vid din resa till Calgary kan vi ordna med hyrbil till din utflykt till klippiga bergen. Här kan du uppleva makalösa vyer, glaciärer, vattenfall och mycket mer.

Calgary Flames    Klubben bildads 1972 och har sedan 1980 spelat sina matcher i Alberta, Calgary. Hemmamatcherna spelas i Scotiabank Saddledome och i laget återfinns stjärnor som Johnny Gaudreau, Sean Monahan, Mark Giordano, Elias Lindholm och Mikael Backlund. Meddela oss om du vill ha hjälp med matchbiljetter.

Calgary Flames

Klubben bildads 1972 och har sedan 1980 spelat sina matcher i Alberta, Calgary. Hemmamatcherna spelas i Scotiabank Saddledome och i laget återfinns stjärnor som Johnny Gaudreau, Sean Monahan, Mark Giordano, Elias Lindholm och Mikael Backlund. Meddela oss om du vill ha hjälp med matchbiljetter.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Calgary

Banff+supreme+travel

Banff

Knappt en och en halv timmes bilresa från Calgary ligger den lilla staden Banff som är helt omringat av berg. Banff är dessutom Kanadas högst belägna stad fylld av otroliga vyer.

calgary+tower+supreme+travel

Calgary Tower

Den här 200 meter höga byggnaden har kommit att bli något av en symbol för staden. Väljer du att resa till Calgary rekommenderar vi att du njuter av utsikten här.

heritage+park+supreme+travel

Heritage Park

Res tillbaka i tiden till hur Kanada såg ut mellan 1860-talet till 1950-talet. I parken, som är optimal för barnfamiljer, finns autentiska byggnader, utklädda människor och karuseller.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Fyll i ett datum du önskar åka
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Alaska. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Calgary+tower.jpeg

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
CALGARY, KANADA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Calgary, Kanada helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Calgary kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.