Supreme Travel - er partner för en lyckad grupp och konferensresa

Kreativitet, engagemang och aktiviteter utöver det vanliga är ingredienser som är avgör en bra gruppresa. Lämna ansvaret i våra händer!

  • Vi har stor erfarenhet, kunskap, bra kontakter och en vana att ge mycket god service och tillgänglighet oavsett var i landet du befinner dig.

  • Vi tar gärna hand om er nästa resa oavsett om ni reser från /till en liten ort eller stor stad.

  • Vi är specialister på evenemangsupplägg såsom NHL, NFL, NBA, KONSERT och MOTORSPORT

  • Vi engagerar oss med glädje oavsett om det är ett litet arrangemang, incentive, evenemang, kongress, grupp- och konferensresa.


hela gruppen samlad på gran central station.jpg

Gruppresa New York

Vi är experter på evenemangsresor till New York. Krydda gruppresan med hockeymatch i Madison Square Garden, Broadwayföreställning eller båttur runt Manhattan. Genom långvariga relationer med de bästa arrangörerna på plats känner vi oss trygga att sy ihop er gruppresa.

Montenegro

Nyligen genomförde vi en konferens och aktivitetsresa till Montrenegro för 49 personer. Komplett företagsupplägg med konferens och spännande aktiviteter som svetsar ihop gänget.

Vegas gruppen feb 2019.jpg

Las Vegas

Las Vegas är en fantastisk destination. Våra gruppresor fokuserar på helhetslösningar med flyg, hotell, transfer, evenemang, konferens, NHL hockey, shower, musikaler och studiebesök. Las Vegas är en populär konferensdestination. Det mesta kretsar kring Las Vegas Boulevard South, kallad The Strip.

Testa oss, låt oss ge en offert på er Las Vegasupplevelse.


Bilder bl.a. från NflPoddens NFL-resa i New York 14.e december 18 och Elit Prospects hockey/showresa till Las Vegas 11 februari 2019.

Fyll i formuläret nedan eller slå oss en signal på 010-207 91 90. Det går naturligtvis också bra att maila till info@supremetravel.se

 
 
Intresseanmälan är inte bindande på något sätt.
Ju mer information som anges desto mer specifika kan vi vara i vårt prisförslag. Ambitionen är att ge svar inom 24 timmar.
 
Las Vegas blir allt mer populärt som grupp och konferensdestination. Kontakta oss för förslag på resa till Las Vegas

Las Vegas blir allt mer populärt som grupp och konferensdestination. Kontakta oss för förslag på resa till Las Vegas