Hockeyresa till New York med heta svenskmöten tillsammans med OLKA

2-9 februari äger vår glödheta NHL-resa till New York med flera spännande svenskmöten rum. På den här resan får hockeyälskaren definitivt valuta för pengarna. Tre matcher med New York Rangers i Madison Square Garden väntar och mot tillägg kan du även uppleva en fjärde NHL-match (New Jersey Devils - Montreal Canadiens) samt en match från NBA (New York Knicks - Orlando Magic).

På hockeyresans första match tar New York Rangers emot Dallas Stars med svensken John Klingberg och stjärnorna Tyler Seguin och Jamie Benn i spetsen. Du bevittnar dessutom matchen på kanonplatser på lower level. Den andra matchen är ett Orginal Six-möte när Rangers ställs mot Toronto Maple Leafs och det kommer minst sagt att vara tätt med svenskar på isen. Henrik Lundqvist, Lias Andersson, William Nylander och Andreas Johnsson är några av svenskarna att hålla ett extra öga på. Den sista matchen på hockeyresan till New York är matchen mellan Henrik Lundqvists New York Rangers och Rasmus Dahlins Buffalo Sabres. Blir det kungen eller supertalangen som får sista ordet?

I resans pris ingår dessutom flygresa tur och retur, transfer, stadsrundtur, rundtur i Madison Square Garden, svensk färdledare och sex nätter på centrala Hilton Doubletree Times Square West med ett utmärkt läge på Manhattan.

Pris per person från 17 990 kr

 
logo-OLKA-se.png
 
Hilton Doubletree Times Square West Supreme Travel

BOENDE

Hilton Doubletree Times Square West
****
Ett bra och centralt beläget hotell på Manhattan med vyer över Hudsonfloden. Hoteller ligger fem minuters promenad från Times Square och tio minuters promenad från Madison Square Garden. Bussterminalen Port Authority ligger också i närheten, vilket förenklar transfer till New Jersey och bland annat Met Life Stadium och flera outlets. Här, och kanske framförallt på rooftop-baren, lär du trivas under din resa till New York.

Rangers Stars Maple Leafs Sabres Supreme Travel

MATCHER

3 februari 2020
New York Rangers - Dallas Stars
Madison Square Garden

4 februari 2020 - mot tillägg
(New Jersey Devils - Montreal Canadiens)
Prudential Center

5 februari 2020
New York Rangers - Toronto Maple Leafs
Madison Square Garden

6 februari 2020 - mot tillägg
(New York Knicks - Orlando Magic)
Madison Square Garden

7 februari 2020
New York Rangers - Buffalo Sabres
Madison Square Garden

Lufthansa Supreme Travel

FLYG

2 februari 2020
Göteborg Landvetter 07:05 - Frankfurt 08:50
Frankfurt 10:50 - New York (JFK) 13:40

Stockholm Arlanda 06:50 - Frankfurt 09:00
Frankfurt 10:50 - New York (JFK) 13:40

8 februari 2020
New York (JFK) 16:00 - Frankfurt 05:30 (+1)
Frankfurt 08:00 - Göteborg Landvetter 09:40

New York (JFK) 16:00 - Frankfurt 05:30 (+1)
Frankfurt 11:10 - Stockholm Arlanda 13:20

new+york+supreme+travel

DAG 1 ANKOMST

Vi ankommer till New York cirka 15:00 lokal tid och vår svensktalande guide tar oss till vårt hotell på Manhattan. På vägen dit guidas vi kring allmän information om New York och resans innehåll samt hålltider. Sedan checkar vi in på Hilton Doubletree Times Square West. Hotellet har ett härligt läge väldigt nära Times Square.

Rangers+Stars+Supreme+Travel

DAG 2 GAMEDAY RANGERS-STARS

Lär känna New York med vår uppskattade stadsrundtur. En svensktalande guide tar oss runt till de bästa sevärdheterna som avslutas med en rundtur i Madison Square Garden. Under kvällen är det äntligen dags för NHL-hockey när Henrik Lundqvists New York Rangers tar emot John Klingbergs och Mattias Janmarks Dallas Stars i en fin svenskduell. Andra stjärnor som Tyler Seguin, Jamie Benn och Artemi Panarin kommer också att finnas på isen.

Statue of liberty supreme travel

DAG 3 LEDIG DAG

Njut av en ledig dag på din resa till New York. Upplev allt vad den här fantastiska staden har att erbjuda. Besök Frihetsgudinnan, ta en promenad i Central Park eller ät på några av stadens otroliga restauranger. På kvällen spelar dessutom hårdsatsande New Jersey Devils mot Montreal Canadiens i Prudential Center, som ligger 20 minuters tågresa från Manhattan.

Den här matchen finns som pristillägg
Matchbiljett till New Jersey Devils – Montreal Canadiens från 500 kr per person.

Rangers Maple Leafs Supreme Travel

DAG 4 GAMEDAY
RANGERS-TORONTO

Den andra NHL-matchen på den här hockeyresan till New York spelas även den i Madison Square Garden. New York Rangers gästas av Toronto Maple Leafs i det här Original Six-mötet. Se svenska stjärnor som Henrik Lundqvist, William Nylander, Lias Andersson och snabbskrinnaren Andreas Johnsson. Det här kan mycket väl bli en match att minnas.

new+york+central+park+supreme+travel.jpg

DAG 5 LEDIG DAG

Fortsätt att upptäcka magiska New York och allt den har att erbjuda. Ett förslag från oss är att ta tillfället i akt att på kvällen njuta av ett besök på ikoniska Broadway och se en föreställning du sent ska glömma. Hör med oss för biljetter. Vill du hellre bekanta dig med basket spelar ikoniska New York Knicks hemmamatch i Madison Square Garden mot Orlando Magic i NBA.

Den här matchen finns som pristillägg
Matchbiljett till New York Knicks – Orlando Magic från ca 590 kr per person.

Rangers Sabres Supreme Travel

DAG 6 GAMEDAY
RANGERS-SABRES

Resans sista match är ett faktum och återigen väntar en svenskduell av rang. New Yorks kung Henrik Lundqvist mot supertalangen och den förra Frölunda-spelaren Rasmus Dahlin. Både Sabres och Rangers har inför säsongen satsat hårt så räkna med en häftig match mellan stadskollegorna.

Manhattan+Supreme+Travel

DAG 7 HEMRESA

Efter en händelserik hockeyresa till New York med tre NHL-matcher och mycket mer lämnar vi Manhattan vid 14-tiden. Privat transferbuss tar oss ut till Newark flygplats.

Marcus Pettersson färdledare

FÄRDLEDARE
Marcus Pettersson

Marcus är Sport Travel Consultant på OLKA Sportresor med stor passion för sport i allmänhet och ishockey i synnerhet. Utöver att titta på flertalet matcher i veckan älskar han att nörda ner sig i spelarstatistiken från NHL. Främsta hockeyupplevelsen live är slutspelsmatch nummer 3 mellan Boston Bruins – Ottawa Senators när Erik Karlsson ägde föreställningen. Joggingskorna är alltid nerpackade för er som önskar ta rygg och motionera mellan NHL-matcherna.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Pris per person i dubbelrum 17 990 kr
Pris per person i enkelrum 22 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa med Lufthansa Göteborg/Stockholm – New York t/r
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer Flygplats – Hotell
6 nätter på Hilton Doubletree Times Square West
Stadsrundtur på Manhattan
Rundtur i Madison Square Garden
Svensktalande färdledare hela vägen från Göteborg

Matchbiljett till
New York Rangers – Dallas Stars
(lower level kurva)

New York Rangers - Toronto Maple Leafs
(upper level långsida)

New York Rangers - Buffalo Sabres
(upper level långsida)

Mot pristillägg finns NBA & NHL
New Jersey Devils - Montreal Canadiens från ca 500 kr per person
New York Knicks - Orlando Magic från ca 590 kr per person

Avresa finns även från Köpenhamn. Hör med oss om priser.

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

Vi har biljetter till Broadway och alla lag i New York

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel