Skräddarsydda resor till Vancouver

Vancouver är en kuststad i sydvästra hörnet av Kanada och förmodligen en av världens vackraste storstäder belägen mellan havet och bergen. Stanley Park är Vancouvers oas och halvön är 405 hektar större än New Yorks central Park till ytan. Parken erbjuder något för alla. Strand, aktivt djurliv och fantastiska utsiktsplatser och här kan du ge dig ut på späckhuggarsafari eller bara en mysig båttur längs med bergen. Staden har en riktigt trevlig innerstad, med bra restauranger och nattliv där du enkelt kan promenera och upptäcka sevärdheter. Är på jakt efter äventyr kan vi ordna med hyrbil. Runt Vancouver finns flera natursköna och vackra platser att utforska. Det lilla samhället Squamish eller Vancouver Island som har en otrolig natur där du kan vandra i bergen, paddla kajak i forsarna och mycket mer. En och en halv timmes bilresa från staden ligger dessutom den populära skidorten, Whistler, som var hem för Vinter OS 2010. Kom ihåg att vi också kan hjälpa dig med hyrbil och matchbiljetter till samtliga lag och ligor.

 
Whistler   Vancouver har storslagen natur och en och en halv timmes bilresa från staden finns skidorten Whistler. Orten var hem för vinter-OS 2010 och förutom att vara en skidort i absolut världsklass finns här hur mycket aktiviteter som helst för dig och din familj.

Whistler

Vancouver har storslagen natur och en och en halv timmes bilresa från staden finns skidorten Whistler. Orten var hem för vinter-OS 2010 och förutom att vara en skidort i absolut världsklass finns här hur mycket aktiviteter som helst för dig och din familj.

Sportupplevelser   Vancouver var hem för vinter-OS 2010 och är en fantastisk sportstad. Elias Pettersson är stjärna i stadens NHL-lag   Vancouver Canucks   som spelar i Rogers Arena och är ett lag för framtiden. Utöver det har Vancouver en klubb i MLS, Vancouver Whitecaps FC. Missa inte vår hockeyresa till Vancouver -  läs mer här .

Sportupplevelser

Vancouver var hem för vinter-OS 2010 och är en fantastisk sportstad. Elias Pettersson är stjärna i stadens NHL-lag Vancouver Canucks som spelar i Rogers Arena och är ett lag för framtiden. Utöver det har Vancouver en klubb i MLS, Vancouver Whitecaps FC. Missa inte vår hockeyresa till Vancouver - läs mer här.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Vancouver

Whistler & Sea to Sky Gondola

Whistler & Sea to Sky Gondola

En 10 utflykt på tio timmar som tar dig med till bergstoppar, vattenfall och en nervkittlande Sea to Sky Gondola. Upplev Whistlers toppar, Shannon Falls vattenfall och en häftig Gondola som ger dig makalös utsikt.

Grouse Mountain & Bridge Park Supreme Travel

Grouse Mountain & Bridge Park

Andas in den friska luften och vandra i vackra Capilano Suspension Bridge Park när du under 6,5 timmar upptäcker Grouse Mountain. På resan hit får du även fantastisk utsikt och chans till otroliga foton från Lions Gate Bridge.

Victoria Cruise & Butchart Gardens Supreme Travel

Victoria Cruise & Butchart Gardens

Detta är en 14 timmars utflykt till havs som ger ro i hela kroppen. På BC Ferries tas du genom Juan de Fuca Straight och Gulf Islands till Victorias hamn och dessutom ingår inträde till det botaniska paradiset Butchart Gardens.

Vancouver konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Vancouver

Blanda nytta med nöjen i en av världens vackraste storstäder, Vancouver i Kanada. På en företagsresa till Vancouver finns det flera aktiviteter för ett äventyrligt företag som skidorten Whistler och närliggande Squamish som erbjuder fantastiska vandringsleder. Under din konferensresa till Vancouver kan du också passa på att se Elias Petterssons Vancouver Canucks spela NHL-hockey.

Är ni intresserade av en konferensresa till Vancouver?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Alaska. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
Vancouver%2Bsupreme%2Btravel.jpeg

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
VANCOUVER, KANADA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Vancouver helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Vancouver kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.