Resor till New York

New York är drömresmålet för många och staden är minst sagt lätt att förälska sig i. New York är en av världens mest besökta städer och en resa till New York brukar i regel leda till fler - vilket inte är speciellt konstigt. Vimlande innerstad, elektriska Times Square, lugna och vackra Central Park, ikoniska Broadway och sport i absolut världsklass. Vill du delta i en gruppresa? Åka på en paketresa? Helt på egen hand eller skräddarsytt efter dina önskemål? Inga problem - vi hjälper dig med din resa till New York. Nedan listar vi flera olika upplägg på resor till New York.

Kom ihåg att vi även kan ordna hyrbil och matchbiljetter till klubbarna i New York såsom New York Rangers, New York Knicks, New York Yankees och New York Giants.

 
 
New York konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till New York

Ta med ditt företag på en konferensresa till New York och skapa minnen för livet. Staden är ett drömresmål för många och här finns det gott om kulinariska upplevelser, ikoniska Broadway och sport i absolut världsklass som kan förädla din grupp- eller företagsresa till New York. Kom ihåg att vi även kan ordna hyrbil och matchbiljetter till alla klubbar i staden såsom New York Rangers, New York Knicks, New York Yankees och New York Giants.

Är ni intresserade av en konferensresa till New York?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

Aktuella sportresor till New York

supremväska new york.jpg

Skräddarsydda resor till New York

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till New York helt efter dina önskemål. I New York finns oändliga möjligheter till äventyr och dessutom huserar några av världens kändaste sportlag i staden. Vill du se New York Rangers i Madison Square Garden, New York Islanders i Barclays Center eller New Jersey Devils i Prudential Center? Vi har även flera lukrativa paketresor till NHL och NFL. Vill du hellre se NBA och New York Knicks eller Brooklyn Nets? I NFL kan du se New York Jets och New York Giants och i MLB New York Mets och New York Yankees. Vi har också biljetter till samtliga föreställningar på anrika Broadway och gedigen erfarenhet av de bästa utflykterna i staden. Du kanske hellre njuter av havsbrisen på en kryssning som avgår från New York? Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till New York kan vi sätta ihop resan som passar dig.

I get out of the taxi and it’s probably the only city which in reality looks better than on the postcards, New York.
— Milos Forman