Se tre högklassiga NHL-matcher

7 - 14 februari går vår fantastiska NHL-resa till natursköna Vancouver i Kanada av stapeln. Tre matcher från världens bästa liga väntar där du under den sista av dem, mot Chicago Blackhawks, får uppleva något alldeles unikt - bröderna Henrik och Daniel Sedins tröjhissning till taket i Rogers Arena. Under hela veckan kommer bröderna att hyllas i staden för sina insatser för Canucks. Innan den matchen väntar först rivalmötet mot svensklaget Calgary Flames och mötet mot ett annat svensklag Nashville Predators, där stjärnor som Elias Pettersson, Johnny Gaudreau, Matt Duscene, Mark Giordano, Roman Josi och Filip Forsberg kommer att finnas på isen. Under din resa till Vancouver rekommenderar vi varmt att strosa runt i den här vackra staden där Stanley Park är en stilla oas i storstaden. Svensktalande färdledare, Andreas Olsson, följer med på resan hela vägen från Arlanda.

Boka tidigt pris - del i dubbelrum 19 990 kr

 
Delta Hotels Vancouver Downtown Suites Supreme Travel

BOENDE

Delta Hotels Vancouver Downtown Suites
****

I downtown, de centrala delarna av Vancouver, ligger det här populära och stilrena hotellet. Här lär du trivas under din resa till Vancouver och bo riktigt bekvämt i queen 2 sviterna. Hotellet ligger dessutom riktigt nära trendiga Gastown, Rogers Arena och Yaletown. Här är Wi-Fi och det dygnet-runt-öppna fitnesscentret gratis.

Canucks Flames Predators Blackhawks Supreme Travel

MATCHER

8 februari 2020
Vancouver Canucks - Calgary Flames

10 februari 2020
Vancouver Canucks - Nashville Predators

12 februari 2020
Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks
Bröderna Sedins tröjhissning

flybritish.jpg

FLYG

7 februari 2020
Avgång: Arlanda 11:40 - London 13:30
Avgång: London 17:30 - Vancouver 19:10

13 februari 2020
Avgång: Vancouver 21:35 - London 14:35
14 februari 2020
Avgång: London 16:25 - Arlanda 19:55

Kontakta oss för pris på anslutning från Göteborg/Köpenhamn.

DAG 1 ANKOMST

Vi landar på Vancouver International Airport klockan 19:10 och tas därifrån till vårt hotell. På vägen dit går vi igenom innehållet samt hålltider på resan innan vi checkar vi in på Delta Hotels Vancouver Downtown Suites som ligger riktigt bra i centrala Vancouver.

vancouvercalgary.jpg

DAG 2 GAMEDAY

Innan matchen mellan Vancouver Canucks och Calgary Flames kommer vi att tas med på en privat stadsrundtur och se det bästa natursköna Vancouver har att erbjuda. Vackra Stanley Park, ikoniska Gastown, Chinatown och Capilano Suspension Bridge är några av sevärdheterna vi besöker. Elias Petterssons Vancouver Canucks ställs öga mot öga med flera andra svenskar i Calgary såsom Mikael Backlund och Elias Lindholm. Räkna med ett hett möte mellan två Kanadarivaler.

Stanley Park Vancouver Supreme Travel

DAG 3 LEDIG DAG

På den tredje dagen på din resa till Vancouver är schemat helt tomt och du får på egen hand njuta av staden. En promenad runt Stanley Park eller en liten utflykt kanske är på sin plats. Fina platser runt om staden är Squamish, Vancouver Island och skidorten Whistler.

Vi kommer att arrangera en heldagsutflykt till Whistler. Det kommer att erbjudas möjlighet att åka skidor och göra andra aktiviteter. Priset för buss t/r med guide kommer vara kring 500 kr. (skidhyra och liftkort tillkommer).

Elias Pettersson Filip Forsberg Supreme Travel

DAG 4 GAMEDAY

Även Nashville är ett svensklag med totalt fyra svenskar där backen Mattias Ekholm och forwardsstjärnan Filip Forsberg sticker ut. Vancouver är på uppgång ordentligt i NHL och ställs nu mot ett av de bästa lagen i ligan som i somras värvade Matt Duchene - en häftig match väntar minst sagt.

Whistler+Supreme+Travel

DAG 5 LEDIG DAG

Gillar du skidåkning kanske du ska förädla din NHL-resa till Vancouver med en heldag i skid- och tidigare OS-orten från 2010 Whistler. Platsen ligger ungefär en och en halv timmes bilresa från Vancouver, men är väl värd restiden då du får njuta av storlagen natur under bilresan.

Sedin+Tr%C3%B6jhissning+Supreme+Travel

DAG 6 GAMEDAY TRÖJHISSNING

Den stora höjdpunkten på vår hockeyresa till Vancouver och en ynnest att få bevittna på plats. Henrik och Daniel Sedin, legendarer i Vancouver, kommer inför nedsläpp att få sina respektive tröjor hissade till taket i Rogers Arena. Räkna med lapp på luckan och en enorm stämning när dessutom Patrick Kanes och Robin Lehners Chicago Blackhawks gästar.

Vancouver+NHL-resa+Supreme+Travel

DAG 7 HEMRESA

Efter en innehållsrik sportresa till Vancouver flyger vi från Vancouver International Airport 21:15, vilket innebär att det finns gott om tid att hinna köpa med souvenirer hem. Ett annat förslag är att göra en rundvandring i Canucks hemmaarena Rogers Arena som dessutom var huvudarena under vinter-OS i staden 2010.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Boka tidigt pris
Pris per person i dubbelrum 19 990 kr
Pris per person i enkelrum 25 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa med British Airways t/r - Arlanda-Vancouver
Flygskatter
Bagage 1 väska + 1 handbagage per person
Transfer Flygplats – Hotell med guide
6 nätter på Delta Hotels Vancouver Downtown Suites
Stadsrundtur i Vancouver med guide
Svensktalande färdledare (Andreas Olsson)

Kontakta oss för pris på anslutning från Göteborg/Köpenhamn.

Matchbiljett till
Vancouver - Calgary Flames (lower level)
Vancouver - Nashville Predators (lower level)
Vancouver - Chicago Blackhawks (upper level)

Valfritt tillägg:

Heldagsutflykt till Whistler med guide. Pris ca 500 kr p.p.
Här ges möjlighet att hyra skidor och även andra aktiviteter.

Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

 

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel