Påskresor 2020

Låt Supreme Travel ta dig med på en oförglömlig resa över påsken. Vi på Supreme Travel erbjuder resor under påsken till flera fantastiska platser som Miami och New York för att nämna några. Vi tillhandahåller resor till familjeresorter, på lyxkryssningar eller en helt skräddarsydda resor. Nedan listar vi några påskresor för dig och din familj.

 

Kryssning över påsk - vi har resorna

MSC Seaside Supreme Travel

Kryssning Östra Karibien med MSC Seaside

Sju nätter i sagolika östra Karibien med MSC Seaside från endast 5 899 kronor per person. Resan startar i Miami 4 april och bjuder på en helt otrolig rutt.

MSC Lirica Supreme Travel

Fantastiska Dubai med MSC Lirica

Avgång i trendiga Dubai 4 april och sju nätter från 5 249 kronor per person. Fartyget är lite mindre men fullt av innehåll. Abu Dhabi och Bahrain är några av stoppen.

Oasis of the Seas Supreme Travel

Mäktiga Oasis of the Seas i västra Karibien

Start i Miami och sju nätter ombord på Oasis of the Seas i västra Karibien från 10 741 kronor per person. Avresa sker 5 april och kryssar i Haiti, Mexico och Jamaica.

Freedom of the Seas Supreme Travel

Södra Karibien med Freedom of the Seas

5 april avgår Freedom of the Seas från San Juan i Puerto Rico och tar dig med på en kryssning i södra Karibien med magiska stopp du sent ska glömma. Pris från 8 331 kronor per person.

Norwegian Joy Supreme Travel

Los Angeles och Mexico med helt nya NCL Joy

Avresa från Los Angeles och sju nätter ombord det splitternya fartyget Norwegian Joy - perfekt för barnfamiljen. Flera stopp i vackra Mexico, pris från 10 203 kronor per person.

MSC Seaview

Kryssning i Medelhavet med MSC Seaview

4 april tar MSC Seaview under sju nätter med dig och ditt sällskap till några av de vackraste hamnarna i hela Medelhavet, såsom Ajaccio, Genoa och Cannes. Pris från 8 199 kronor per person.

Långfredagen 2020 är 10.e april. Det innebär att många är lediga i samband med helgen 10-13 april . Passa på och ta några extra dagar ledig och åk på en påskresa. Både i Medelhavet och Karibien finns en hel del prisvärda kryssningar att välja mellan.

Skräddarsydd resa supreme travel

Skräddarsydda påskresor för familjen

Vi skräddarsyr gärna din resa vid påsk. Fyll i formuläret och ange dina önskemål. Genom personlig service och idérikedom hjälper vi dig utforma den perfekta påskresan.