Skräddarsydda resor till Boston

Boston är en hamnstad belägen vid mynningarna av floderna Mystic och Charles. Staden brukar benämnas som USA:s minsta storstad men ruvar på viktig historia och några av de mest framgångsrika sportlagen i USA:s historia. Sevärdheter, shopping, museer, landmärken och hamnen ligger inom gångavstånd från det kompakta centrumet som är optimalt för promenader. Har du ett sport-/ eller historieintresse är en resa till Boston något för dig.

Vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Boston. Självklart kan vi ordna biljetter till alla lag och sportligor i staden så som Boston Bruins, Boston Red Sox, New England Patriots och Boston Celtics.

 
Harvard - världens kändaste universitet  Universitetet, Harvard, grundades 1636 och är med det USA:s äldsta universitet. Skolan har förutom att fostrat både nobelpristagare även varit hem för hela åtta presidenter i USA, däribland Barack Obama och John F Kennedy. Andra kända personer som studerat på skolan är Microsoftgrundaren Bill Gates, skådespelaren Natalie Portman och Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Ta chansen att besöka den här ikoniska platsen och gå i samma fotspår som några av historiens kändaste människor tidigare gjort.

Harvard - världens kändaste universitet

Universitetet, Harvard, grundades 1636 och är med det USA:s äldsta universitet. Skolan har förutom att fostrat både nobelpristagare även varit hem för hela åtta presidenter i USA, däribland Barack Obama och John F Kennedy. Andra kända personer som studerat på skolan är Microsoftgrundaren Bill Gates, skådespelaren Natalie Portman och Facebooks grundare Mark Zuckerberg. Ta chansen att besöka den här ikoniska platsen och gå i samma fotspår som några av historiens kändaste människor tidigare gjort.

Sportevenemang Boston är känt för sin sport  Boston är en gedigen sportstad med entusiastiska fans till stadens klubbar som är några av de mest framgångsrika inom sina ligor. I NHL återfinns det framgångsrika laget  Boston Bruins  med stjärnor som Brad Marchand och Patrice Bergeron. I MLB på ikoniska Fenway Park spelar ett av de kändaste och mest framgångsrika lagen genom tiderna -  Boston Red Sox . I NBA,  Boston Celtics  med 17 (!) titlar,  New England Revolution  spelar i MLS och sist men inte minst Tom Bradys  New England Patriots  som är regerande mästare i NFL .

Sportevenemang
Boston är känt för sin sport

Boston är en gedigen sportstad med entusiastiska fans till stadens klubbar som är några av de mest framgångsrika inom sina ligor. I NHL återfinns det framgångsrika laget Boston Bruins med stjärnor som Brad Marchand och Patrice Bergeron. I MLB på ikoniska Fenway Park spelar ett av de kändaste och mest framgångsrika lagen genom tiderna - Boston Red Sox. I NBA, Boston Celtics med 17 (!) titlar, New England Revolution spelar i MLS och sist men inte minst Tom Bradys New England Patriots som är regerande mästare i NFL .

Aktuella sportresor till Boston

Unika kryssningar/resor från Boston utvalda av oss

Våra tre tips på bokningsbara utflykter i Boston

Boston Total Experience Supreme Travel

Total Experience

En heldagsupplevelse som tar dig med på en fullspäckad resa. Under dagen besöks några av de allra kändaste och viktigaste platserna i Bostons historia, exempelvis Harvard, USS Constitution och Quincy Market.

Freedom Trail Boston Supreme Travel

Freedom Trail

Den här fyra km lång vandringen tar dig på en historielektion förbi byggnader och platser som spelat en avgörande roll i det amerikanska inbördeskriget. Du väljer själv om du går vägen på egen hand eller på en guidad tur.

Fenway Park Supreme Travel

Fenway Park

Baseball-laget Boston Red Sox ikoniska hemmaarena är den äldsta i MLB och byggdes redan 1912. Totalt har klubben vunnit nio World Series och här finns guidade turer och ett museum - Fenway Park Museum.

Vi har biljetter till alla lag i Boston

Boston Konferensresor Supreme Travel

Konferensresor till Boston

Boston ruvar på både historia och några av USA:s mest framgångsrika sportlag i Boston Bruins, Boston Celtics och Boston Red Sox. I närheten finns även flera av världens mest kända universitet, exempelvis Harvard som varit hem för flera av USA:s presidenter. Varför inte kombinera din konferensresa till Boston med att uppleva sport i absolut världsklass?

Är ni intresserade av en konferensresa till Boston?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Boston. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL BOSTON

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Boston helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Boston kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.