Resor till NFL

Upplev NFL. Intresset för NFL har aldrig varit så stort som det är just nu. Du väljer själv om du åker med på någon av våra gruppresor, köper matchbiljetter eller låter oss skräddarsy din NFL upplevelse med flyg, transfer, hotell och matcher. Komplettera med utflykter eller varför inte matchbiljetter till andra sporter.

 
NFL Chicago September Supreme Travel

Chicago/Green Bay
med NFL-podden

Supreme Travel och NFL-podden tar 25-30 september med dig till Chicago för att uppleva två högklassiga matcher från NFL. Utflykt till Green Bay, ölprovning på ett bryggeri i Milwaukee m.m. På resans andra match tar Bears emot Minnesota Vikings på Soldiers Field.

NFL San Francisco November Supreme Travel

San Francisco
med NFL-podden

6-12 november tar NFL-podden och Supreme Travel oss till fantastiska San Francisco. Två NFL-matcher ingår med fyra klassiska lag där rivalmötet Raiders - Chargers är resans första höjdpunkt. Den andra matchen spelas på nya Levi’s Stadium som tar 68 500 personer mellan 49ers och Seahawks.

NFL podden London supreme travel

London med
NFL-podden

Har du drömt om att se en NFL-match - då har du verkligen chansen nu och dessutom på europeisk mark. På helt nybyggda Tottenham Stadium möts Carolina Panthers och Tampa Bay Buccaneers.

NFL Miami Dolphins New England Patriots Supreme Travel

NFL-resa till Miami

12-17 september tar Supreme Travel med dig till Miami - och till ett fantastiskt pris. Hotellet, The Gates Hotel, ligger mitt på otroliga South Beach med närhet till det bästa staden har att erbjuda. Dessutom får du uppleva Miami Dolphins mot New England Patriots.

NFL New York Oktober Supreme Travel

NFL i New York

Låt oss lysa upp höstmörkret åt dig. Den 18-22 oktober går resan till staden som aldrig sover, New York. Bo fyra nätter på lyxhotellet och femstjärniga Kimpton Hotel Eventi som ligger mitt på Manhattan och tillhandahåller faciliteter & mat i yppersta världsklass. Du får chansen att uppleva två NFL-matcher på två dagar.

metlife%2Bstadium%2Bsupreme%2Btravel.jpg

Vi har biljetter till alla lag i NFL. Vi hjälper också till med hela arrangemanget om så önskas. Bra avtal med flygbolag, transfer och hotell.


Övriga resor med Supreme Travel