Resor till NFL

Upplev pulsen på en NFL-resa med Supreme Travel. Tacklingar, tailgating och Tom Brady - alla har något att säga om allt, oavsett var man än väljer att resa till USA för att se NFL. Aaron Donald eller Aaron Rodgers? Khalil Mack eller Von Miller? Los Angeles, Chicago, New York eller Miami. Vill du besöka anrika arenor som Lambeau Field eller modern NFL-historia som Foxborough? Vi skräddarsyr din NFL-resa över hela USA och erbjuder olika paketresor med guldkant för att bevittna NFL i några av USA:s häftigaste städer. Flera av våra guidade NFL-resor arrangeras dessutom tillsammans med NFL-podden. Se våra mest aktuella resor nedan. Vill du endast ha matchbiljetter kan vi ordna det till samtliga lag.

 
NFL Chicago September Supreme Travel

Chicago/Green Bay
med NFL-podden

Supreme Travel och NFL-podden tar 25-30 september med dig till Chicago för att uppleva två högklassiga matcher från NFL. Utflykt till Green Bay, ölprovning på ett bryggeri i Milwaukee m.m. På resans andra match tar Bears emot Minnesota Vikings på Soldiers Field.

NFL San Francisco November Supreme Travel

San Francisco
med NFL-podden

6-12 november tar NFL-podden och Supreme Travel oss till fantastiska San Francisco. Två NFL-matcher ingår med fyra klassiska lag där rivalmötet Raiders - Chargers är resans första höjdpunkt. Den andra matchen spelas på nya Levi’s Stadium som tar 68 500 personer mellan 49ers och Seahawks.

NFL podden London supreme travel

London med
NFL-podden

Har du drömt om att se en NFL-match - då har du verkligen chansen nu och dessutom på europeisk mark. På helt nybyggda Tottenham Stadium möts Carolina Panthers och Tampa Bay Buccaneers.

NFL Miami Dolphins New England Patriots Supreme Travel

NFL-resa Miami

12-17 september tar Supreme Travel med dig till Miami - och till ett fantastiskt pris. Hotellet, The Gates Hotel, ligger mitt på otroliga South Beach med närhet till det bästa staden har att erbjuda. Dessutom får du uppleva Miami Dolphins mot New England Patriots.

NFL New York Oktober Supreme Travel

NFL-resa New York

Låt oss lysa upp höstmörkret åt dig. Den 18-23 oktober går resan till staden som aldrig sover, New York. Bo fyra nätter på lyxhotellet och femstjärniga Kimpton Hotel Eventi som ligger mitt på Manhattan och tillhandahåller faciliteter & mat i yppersta världsklass. Du får chansen att uppleva två NFL-matcher på två dagar.

metlife%2Bstadium%2Bsupreme%2Btravel.jpg

Vi har biljetter till alla lag i NFL. Vi hjälper också till med hela arrangemanget om så önskas. Bra avtal med flygbolag, transfer och hotell.


Övriga resor med Supreme Travel