Resor till NFL

Upplev pulsen på en NFL-resa med Supreme Travel. Tacklingar, tailgating och Tom Brady - alla har något att säga om allt, oavsett var man än väljer att resa till USA för att se NFL. Aaron Donald eller Aaron Rodgers? Khalil Mack eller Von Miller? Los Angeles, Chicago, New York eller Miami. Vill du besöka anrika arenor som Lambeau Field eller modern NFL-historia som Foxborough? Vi skräddarsyr din NFL-resa över hela USA och erbjuder olika paketresor med guldkant för att bevittna NFL i några av USA:s häftigaste städer. Flera av våra guidade NFL-resor arrangeras dessutom tillsammans med NFL-podden. Se våra mest aktuella resor nedan. Vill du endast ha matchbiljetter kan vi ordna det till samtliga lag.

 
NFL San Francisco November Supreme Travel

San Francisco
med NFL-podden

6-13 november tar NFL-podden och Supreme Travel oss till fantastiska San Francisco. Två NFL-matcher ingår med fyra klassiska lag där rivalmötet Raiders - Chargers är resans första höjdpunkt. Den andra matchen spelas på nya Levi’s Stadium som tar 68 500 personer mellan 49ers och Seahawks.

Gruppresa till Chicago med NFL-podden 2019
2019 anordnade vi en NFL-resa till Chicago tillsammans med NFL-podden. I videon ovan kan du ta del av vad gruppen gjorde under resan.

metlife%2Bstadium%2Bsupreme%2Btravel.jpg

Vi har biljetter till alla lag i NFL. Vi hjälper också till med hela arrangemanget om så önskas. Bra avtal med flygbolag, transfer och hotell.


Övriga resor med Supreme Travel