Skräddarsydda resor till Toronto

Ottawa må vara Kanadas huvudstad men Toronto är med sina drygt fem miljoner invånare landets största och mest innehållsrika stad. Staden med sina många skyskrapor ligger vackert belägen vid Ontariosjön där du vid rätt årstid kan njuta vid stranden. Toronto är också känt för att vara en av de mest mångkulturella städerna i världen och här talas över 100 olika språk. Det gör också att i staden ryms mängder av olika museum, ett av dem är Royal Ontario Museum som är ett av Nordamerikas största fylld av historia. Vi rekommenderar att besöka de båda välkända arenorna Rogers Center och Scotiabank Arena, Toronto Maple Leafs hemmaarena när du är i staden. Kom ihåg att vi under din resa till Toronto kan ordna med hyrbil och matchbiljetter till samtliga ligor och lag i staden.

Hockey Hall of Fame   Kanadas nationalsport är föga förvånande just ishockey. I Toronto och byggnaden Bank of Montreal finns också Hockey Hall of Fame. Är du hockeyintresserad är ett besök hit ett måste. I byggnaden kan du se montrar fyllda av olika saker och om du har tur Stanley Cup-bucklan. Fyra svenskar är invalda i Hockey Hall of Fame: Börje Salming, Mats Sundin, Nicklas Lidström och Peter Forsberg.

Hockey Hall of Fame

Kanadas nationalsport är föga förvånande just ishockey. I Toronto och byggnaden Bank of Montreal finns också Hockey Hall of Fame. Är du hockeyintresserad är ett besök hit ett måste. I byggnaden kan du se montrar fyllda av olika saker och om du har tur Stanley Cup-bucklan. Fyra svenskar är invalda i Hockey Hall of Fame: Börje Salming, Mats Sundin, Nicklas Lidström och Peter Forsberg.

Sport i Toronto   Kanadensare är galna i ishockey och i Toronto är det inget undantag. Stadens lag   Toronto Maple Leafs   var länge Mats Sundins klubb men är nu hem till stjärnor som Auston Matthews, William Nylander och John Tavares för att nämna några. Klubben spelar sina matcher i ikoniska Scotiabank Arena. Förutom ett framgångsrikt hockeylag stoltserar staden med det regerande mästarlaget i NBA - Toronto Raptors. Dessutom finns här ett lag i MLB, Toronto Blue Jays och ett i MLS, Toronto FC.

Sport i Toronto

Kanadensare är galna i ishockey och i Toronto är det inget undantag. Stadens lag Toronto Maple Leafs var länge Mats Sundins klubb men är nu hem till stjärnor som Auston Matthews, William Nylander och John Tavares för att nämna några. Klubben spelar sina matcher i ikoniska Scotiabank Arena. Förutom ett framgångsrikt hockeylag stoltserar staden med det regerande mästarlaget i NBA - Toronto Raptors. Dessutom finns här ett lag i MLB, Toronto Blue Jays och ett i MLS, Toronto FC.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Toronto

Niagara+falls+Supreme+Travel

Niagarafallen

En guidad dagsutflykt till ett av världens under.. Den här upplevelsen innefattar bland annat båttur i Niagara, otroliga Horseshoes Falls och lunchbuffé med förtrollande utsikt över fallen.

Hop+on+hop+of+bus+toronto

Hop-on Hop-0ff

Vill du hinna upptäcka så mycket som möjligt i staden under din vistelse är ett tvådagarspass med hop-on hop-off-buss ett riktigt bra alternativ. Under säsongen ingår även båtturer.

CN+Towers+Toronto

CN Tower

Torontos stora landmärke är det här 553 meter höga torn som är en TV- och radiomast. Inuti tornet kan du gå på ett glasgolv och äta i tornets roterande restaurang med hisnande utsikt.

Toronto konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Toronto

Toronto är Kanadas affärsmecka och en av de mest mångkulturella städerna i världen. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för dig och ditt företag. På din konferensresa till Toronto kan ni också besöka Hockey Hall of Fame eller se en NHL-match med det klassiska laget Toronto Maple Leafs där svenske William Nylander är en av stjärnorna.

Är ni intresserade av en konferensresa till Toronto?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Toronto. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
TORONTO, KANADA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Toronto, Kanada helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Toronto kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.