NHL-resa till Boston i samarbete med O’Learys

Boston Bruins, Boston Red Sox, New England Patriots och Boston Celtics. Boston är utan tvekan hem för några av de största och mest framgångsrika klubbarna i USA. Ta chansen att tillsammans med O’Learys och Supreme Travel åka på en unik paketresa till USA:s främsta sportstad Boston 11 - 17 februari 2020. Under resan kommer två NHL-matcher, med idel Original six-klubbar, att upplevas i klassiska TD Garden, rivalmötet Boston Bruins mot Montreal Canadiens och Boston Bruins mot Detroit Red Wings.

Under hela resan kommer O’Learys grundare Jonas Reinholdsson att finnas med som färdledare och det brukar kunna betyda att vi får träffa spelare. Jonas har arbetat i Boston och kommer bland annat att bjuda på en fantastisk rundtur i staden. I priset ingår flygresa Arlanda-Boston t/r, transfer flygplats till hotell t/r, Trolley tour heldagsbiljett samt fem nätters boende på centrala hotellet Countryard Boston Downtown/North Station.

Mot ett pristillägg på 990 kronor per person kan du också uppleva basket från NBA när Boston Celtics tar emot storsatsande Los Angeles Clippers, som under sommaren plockade in storstjärnorna Kawhi Leonard och Paul George.

Pris per person i dubbelrum 15 995 kr

Courtyard Boston Downtown Supreme Travel

BOENDE

Courtyard Boston Downtown/North Station
****
Det här stilrena och moderna hotellet ligger i downtown Boston och från hotellet är det gångavstånd till flera av stadens sevärdheter däribland Boston Bruins och Boston Celtics hemmaarena TD Garden. Här finns även restaurang, bar och ett fitness center.

Bruins Red Wings Canadiens Supreme Travel

MATCHER

12 februari 2020
Boston Bruins - Montreal Canadiens
TD Garden

13 februari 2020 - mot tillägg
(Boston Celtics - LA Clippers)
TD Garden

15 februari 2020
Boston Bruins - Detroit Red Wings
TD Garden

flyicelandair.jp

FLYG

11 februari 2020
Avgång: Arlanda 13:20 - Keflavik 15:30
Ankomst: Boston (Logan) 17:00

16 februari 2020
Avgång: Boston 20:30 - Keflavik 06:30 (+1)
Ankomst: Stockholm Arlanda - 11:40

Courtyard Boston Downtown Supreme Travel

DAG 1 ANKOMST

Vi ankommer till Boston 17:00 lokal tid och tas med en gemensam transfer till vårt hotell Courtyard Boston Downtown/North Station. För de som vill äter vi en gemensam middag på kvällen.

Boston NHL Supreme Travel

DAG 2 GAMEDAY BRUINS-MONTREAL

Dag nummer två inleds med en rundtur i staden med de uppskattade Trolley tours. Rundtur leds av färdledare Jonas Reinholdsson som brukar sätta upp rutten enligt hur han tycker man ska uppleva Boston som han besökt över 50 gånger. Resan har flera stopp där vi kan kliva av och på som vi vill. På kvällen väntar klassiska hatmötet i NHL nämligen Boston Bruins mot Montreal Canadiens. Båda klubbarna tillhör Original Six och matchen i matchen mellan Bostons fruktade förstakedja med Brad Marchand, Patrice Bergeron och David Pastrnak mot Canadiens Shea Weber och Carey Price blir något alldeles extra.Till den här matchen laddar vi upp på Fours sportbar.

Celtics Clippers Supreme Travel

DAG 3 (GAMEDAY)

På resans tredje dag har du chansen att uppleva NBA-basket från TD Garden. Det är inte vilken match som helst när anrika Boston Celtics gästas av storsatsande Los Angeles Clippers. Gästerna har under sommaren stått för två riktigt starka värvningar i superstjärnorna Kawhi Leonard, som i fjol ledde Toronto Raptors till NBA-titeln samt Paul George.

Denna match finns som pristillägg

Matchbiljett till Boston Celtics - Los Angeles Clippers, 990 kr per person.

todd-kent-iRKv_XiN--M-unsplash.jpg

DAG 4 LEDIG DAG

Dag fyra är även den en ledig dag och ett ypperligt tillfälle att lära känna staden lite närmare på. Ett alternativ är den fyra kilometer långa stadsvandringen Freedom Trail som tar dig på en historielektion förbi byggnader och platser som spelat en avgörande roll i det amerikanska inbördeskriget. Ett annat alternativ är att besöka Baseball-laget Boston Red Sox ikoniska hemmaarena Fenway Park som är den äldsta i MLB och byggdes redan 1912. Där finns också guidade turer och ett museum.

Boston NHL Supreme Travel

DAG 5 GAMEDAY BRUINS-DETROIT

På resans andra match med nedsläpp 13:00 i ikoniska TD Garden tar stjärnspäckade Boston Bruins emot Original Six-kollegan och det klassiska svensklaget Detroit Red Wings med Dylan Larkin i spetsen. Vi laddar upp för match på Tavern on the Square. Räkna med en riktig höjdare till match när två av NHL:s mest klassiska klubbar ställs mot varandra.

Boston+Sport+Supreme+Travel

DAG 6 HEMRESA

Vår hockeyresa till Boston har lidit mot sitt slut och flyget från Boston avgår 20:30 och med hjälp av privat transferbuss tar vi oss ut till flygplatsen i god tid innan avfärd.

FÄRDLEDARE
Jonas Reinholdsson

Jonas är grundare till O’Learys och en stor bostonkännare. Idén till att starta upp O’Learys kom när han arbetade i Boston på 80-talet. Nu har restaurangkedjan över 130 restauranger och är en av världens största sportbarkedjor. En bättre färdledare i Boston går knappast att hitta.

INTRESSEANMÄLAN

Vi är experter på sportresor och hockeyresor till USA och Kanada. Du kan känna dig trygg i att lägga din sportresa i våra händer.

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
 

PRISER

Pris per person i dubbelrum 15 995 kr
Pris per person i enkelrum 19 995 kr

Barnrabatt för barn t.o.m. 11 år 990 kr

I PRISET INGÅR
Flygresa Arlanda – Boston t/r
Skatter
Bagage 1 x 23 kg och handbagage 8 kg
Transfer flygplats – hotell t/r
5 nätters inkvartering på Courtyard Boston Downtown/North Station
Trolly tour Boston heldagsbiljett
Matchbiljett Boston – Detroit (lower level)
Matchbiljett Boston – Montreal (lower level)
Reseledare - Jonas Reinholdsson

Mot pristillägg finns NBA
Boston Celtics - Los Angeles Clippers
990 kr per person

Viktig information gällande
inresa till USA
(ESTA)


Resevillkor Supreme Travel Sweden AB
(Ladda hem)

Boston Supreme Travel

Vi har biljetter till alla lag i Boston

Missa inte övriga NHL-resor med Supreme Travel

Vi har biljetter till alla NHL-lag