Resor till Washington DC

Washington fick sitt namn efter USA:s första president George Washington och har varit landets huvudstad sedan år 1800. Washington förknippas nästan alltid med politik men här finns så mycket mer. Staden är varm och gemytlig och perfekt för promenader och cykel. Här finns många parker, avenyer, gröna områden och nöjen. Historia är en naturlig del av staden och här kan du ta del av flera museum som Air & Space Museum där du kan se Apollo 11 och orginalutrustning från månlandningen, Spy Museum och många fler.

Kända monument som Lincoln Memorial, Capitol Hill, Vita Huset och The Mall är också ett måste under ett besök. Avståndet till staden från Sverige gör också Washington till ett bra långweekend-resmål.

Vita Huset   Den ikoniska och helt vita byggnaden på 1600 Pennsylvania Avenue är mest känd för att vara USA:s presidents residens och arbetsplats med sitt kontor i det ovala rummet. Bygget av huset färdigställdes år 1800 och det finns mängder av guidade turer om du är intresserad av att ta en närmare titt.

Vita Huset

Den ikoniska och helt vita byggnaden på 1600 Pennsylvania Avenue är mest känd för att vara USA:s presidents residens och arbetsplats med sitt kontor i det ovala rummet. Bygget av huset färdigställdes år 1800 och det finns mängder av guidade turer om du är intresserad av att ta en närmare titt.

Sportupplevelser   Washington stoltserar med en klubb i samtliga största sporterna i USA. Det kändaste laget, i alla fall i Sverige, är nog NHL-klubben   Washington Capitals   med radarparet Nicklas Bäckström och Alexander Ovechkin i spetsen. I MLS huserar DC United, i MLB Washington Nationals, i NBA Washington Wizards och i NFL Washington Redskins som vunnit tre Super Bowl, den senaste 1991.

Sportupplevelser

Washington stoltserar med en klubb i samtliga största sporterna i USA. Det kändaste laget, i alla fall i Sverige, är nog NHL-klubben Washington Capitals med radarparet Nicklas Bäckström och Alexander Ovechkin i spetsen. I MLS huserar DC United, i MLB Washington Nationals, i NBA Washington Wizards och i NFL Washington Redskins som vunnit tre Super Bowl, den senaste 1991.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Washington DC

Washington+Evening+Tour+Supreme+Travel

Evening tour

En mycket populär kvällsutflykt till några av de bästa sevärdheterna staden har att erbjuda. Här får du se ett upplyst Lincoln Memorial, Vita Huset och Washington monumentet och allt på två timmar. Du körs omkring i en dubbeldäckad buss där alla förare är utbildade guider i staden.

Gettysburg Supreme Travel

Gettysburg

En heldagsutflykt på 10,5 timmar. Här får du vandra på klassisk mark, där slaget om Gettysburg ägde rum, tillsammans med en prisbelönt “Battlefield guide”. Utöver två timmar på slagfältet får du också chansen att besöka Shriver House Museum.

Mount Vernon Supreme Travel

Mount Vernon

Det här är en utflykt i historiens tecken. Upplev USA:s första president George Washingtons gamla herrgård. I upplevelsen ingår även besök på Arlington Cemetery där de döda från slaget är begravda samt Iowa Jima Memorial, minnesplats för de stupade under andra världskriget.

Washington konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Washington DC

Ta med ditt företag på en konferensresa till USA:s huvudstad Washington DC. Staden ruvar på mycket historia, är fylld av museum, kända monument som Vita Huset och Lincoln Memorial. Här huserar också flera framgångsrika sportlag som NHL-laget Washington Capitals och NFL-laget Washington Redskins. Avståndet till staden från Sverige gör också Washington till ett perfekt resmål om du vill ha en något kortare konferensresa.

Är ni intresserade av en konferensresa till Washington DC?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Washington DC. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
WASHINGTON DC

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Washington DC helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Washington DC kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.