Resor till Miami

Miami är en fantastisk stad på alla sätt och vis och här blandas lugnet på stranden med en vibrerande stadskärna med Miami Beach som kronan på verket. Stranden är utsedd till en av de bästa i världen och bakom tornar stadens skyskrapor elegant upp sig. Miami har länge varit ett av de populäraste resmålen, mycket tack vare sin lyx och trendighet. Med närheten till både Karibien och Kuba har staden en speciell karaktär dessutom är nattlivet och maten i absolut världsklass. Om du inte vill lata dig på stranden eller utforska staden i sig finns flera måsten att uppleva. Eller vad sägs om Everglades, South Beach eller makalösa Key West?

Miami är ett riktigt kryssningscentrum, framförallt till Karibien och vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Miami. Självklart kan vi ordna biljetter till samtliga lag och sportligor i Florida-området.

 
South Beach  Dag som natt är South Beach full av underhållning och rörelse . Här återfinns, förutom en oändlig sandstrand, nattklubbar, restauranger, butiker och hotell och är ett måste på din resa till Miami. Lincoln Road finns här och är ett paradis för den shoppingsugna med en uppsjö av olika butiker. Det finns också gott om riktigt bra restauranger. Ocean Drive är South Beach östligaste gata med riktigt bra nattliv - det är även platsen där studenter firar det välkända “Spring Break”.

South Beach

Dag som natt är South Beach full av underhållning och rörelse. Här återfinns, förutom en oändlig sandstrand, nattklubbar, restauranger, butiker och hotell och är ett måste på din resa till Miami. Lincoln Road finns här och är ett paradis för den shoppingsugna med en uppsjö av olika butiker. Det finns också gott om riktigt bra restauranger. Ocean Drive är South Beach östligaste gata med riktigt bra nattliv - det är även platsen där studenter firar det välkända “Spring Break”.

Sportevenemang  Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i delstaten Florida. I baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och  Tampa Bay Lightning . Tre klubbar spelar i NFL i  Miami Dolphins , Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers.

Sportevenemang

Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i delstaten Florida. I baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och Tampa Bay Lightning. Tre klubbar spelar i NFL i Miami Dolphins, Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers.

Aktuella paketresor till Miami

Fenomenala kryssningar/resor från Miami utvalda av oss

Våra tre tips på bokningsbara utflykter i Miami

Key West Supreme Travel

Key West

En utflykt som tar 15 timmar men är väl värd den investerade tiden. På den här upplevelsen får du se otroligt mäktiga Key West via båt, vandra på de pittoreska gatorna, njuta av stranden och besöka Ernest Hemingways lilla vita hus bland mycket annat.

Little Havana Supreme Travel

Little Havana Tour

Little Havana är ett Kuba i miniformat och känt för sin mat från olika delar av världen och är ett av de mest ikoniska områdena i Miami. På sex olika matstopp har du chansen att uppleva exotiska och fantastiska smaker från olika delar av världen.

Everglades Airboat Supreme Travel

Everglades Airboat

Den här upplevelsen är för den äventyrslystne. I den totalt sex timmar långa turen ingår 30 minuters båtresa genom Everglades, möte med alligatorer och en trip till djungeln där du får uppleva reptiler i sin hemmiljö. Du får dessutom se Miami i horisonten från vackra Biscayne.

Miami konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Miami

Miami Beach, Everglades, och Key West. Vid grupp- eller företagsresor till Miami kan du uppfylla allas behov och önskningar. Miami är dessutom ett riktigt kryssningscentrum, framförallt till Karibien och vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier. Varför inte spetsa till konferensresan till Miami med en kryssning? Självfallet kan vi ordna biljetter till samtliga lag och sportligor i Florida-området. Ta med din grupp till den här livfulla staden - ett beslut du sent ska glömma.

Är ni intresserade av en konferensresa till Miami?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Miami. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
MIAMI, FLORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Miami helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Miami, Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.