Resor till Miami

Miami är en fantastisk stad på alla sätt och vis och här blandas lugnet på stranden med en vibrerande stadskärna med Miami Beach som kronan på verket. Stranden är utsedd till en av de bästa i världen och bakom tornar stadens skyskrapor elegant upp sig. Miami har länge varit ett av de populäraste resmålen, mycket tack vare sin lyx och trendighet. Med närheten till både Karibien och Kuba har staden en speciell karaktär dessutom är nattlivet och maten i absolut världsklass. Om du inte vill lata dig på stranden eller utforska staden i sig finns flera måsten att uppleva. Eller vad sägs om Everglades, South Beach eller makalösa Key West?

Miami är ett riktigt kryssningscentrum, framförallt till Karibien och vi erbjuder kryssningar med flera olika rederier och helt skräddarsydda resor till Miami. Självklart kan vi ordna biljetter till samtliga lag och sportligor i Florida-området.

 
South Beach  Dag som natt är South Beach full av underhållning och rörelse . Här återfinns, förutom en oändlig sandstrand, nattklubbar, restauranger, butiker och hotell och är ett måste på din resa till Miami. Lincoln Road finns här och är ett paradis för den shoppingsugna med en uppsjö av olika butiker. Det finns också gott om riktigt bra restauranger. Ocean Drive är South Beach östligaste gata med riktigt bra nattliv - det är även platsen där studenter firar det välkända “Spring Break”.

South Beach

Dag som natt är South Beach full av underhållning och rörelse. Här återfinns, förutom en oändlig sandstrand, nattklubbar, restauranger, butiker och hotell och är ett måste på din resa till Miami. Lincoln Road finns här och är ett paradis för den shoppingsugna med en uppsjö av olika butiker. Det finns också gott om riktigt bra restauranger. Ocean Drive är South Beach östligaste gata med riktigt bra nattliv - det är även platsen där studenter firar det välkända “Spring Break”.

Sportevenemang  Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i delstaten Florida. I baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och  Tampa Bay Lightning . Tre klubbar spelar i NFL i  Miami Dolphins , Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers.

Sportevenemang

Hela elva olika klubbar i USA:s högsta sportligor är hemmahörande i delstaten Florida. I baseball-ligan (MLB) återfinns Miami Marlins och Tampa Bay Rays. I NBA Orlando Magic och Miami Heat, i MLS finns också två klubbar i Florida-området: Inter Miami och Orlando City. Två lag är hemmahörande i NHL i Florida Panthers och Tampa Bay Lightning. Tre klubbar spelar i NFL i Miami Dolphins, Jacksonville Jaguars samt Tampa Bay Buccaneers.

Höstlovsresor Supreme Travel

Höstlovsresor
för hela familjen

Vecka 44 har många ledigt från skolan och höstmörkret har börjat att krypa på ordentligt. Varför inte lämna vardagen bakom dig och ta med hela familjen till solen? Här ger vi dig alternativen.

Fenomenala kryssningar/resor från Miami utvalda av oss

Norwegian Breakaway Supreme Travel

Upplev mäktiga Norwegian Breakaway

Norwegian Breakaway är ett av flaggskeppen i flottan och passar utmärkt för precis hela familjen. Denna kryssning tar dig till Västra Karibien, Honduras, Belize, samt Costa Maya och även till dykparadiset Cozumel.

MSC Seaside Supreme Travel

Kryssa i västra Karibien med MSC Seaside

Upplev västra Karibien med MSC Seaside.
Fartyget har den största andelen utomhusyta av samtliga kryssningsfartyg och är ett optimalt val för barnfamiljen med bland annat den stora vattenparken.

MSC Seaside Supreme Travel

Följ med MSC Seaside till Jamaica och Bahamas

Denna kryssning tar dig till västra Karibien, Jamaica, Bahamas och även till dykparadiset Cozumel. Mängder av aktiviteter ombord för hela familjen. Upplev det helt nya fartyget MSC Seaside.

MSC Divina Supreme Travel

Kryssning till New York och över Atlanten

Följ med MSC Divina på en unik resa till staden som aldrig sover, New York, vidare ut i Atlanten till paradiset Bermuda, hela vägen till Europa via Azorerna. Vidare till Lissabon, Portugal och resan avslutas i Valencia på spanska östkusten.

Symphony of the seas Supreme Travel

Upptäck världens största Symphony of the Seas

Ta chansen att resa med världens största fartyg till Västra Karibien. Mängder av aktiviteter ombord för hela familjen. Upplev fantastiska Symphony of the Seas och besök Bahamas, Honduras, Costa Maya & Cozumel.

MSC Seaside Supreme Travel

Kryssa till Puerto Rico via vackra St Thomas

Under sju nätter tar fantastiska MSC Seaside med dig på en otrolig resa i östra Karibien med start i trendiga Miami, stopp i bland annat vackra Puerto Rico, St Thomas och exotiska Bahamas innan hemfärd från Miami.

nfl_miami_2400x1256.jpg

Aktuell sportresa
NFL-resa till Miami

12 - 17 september tar Supreme Travel med dig till enastående Miami - och till ett fantastiskt pris. The Gates Hotel ligger mitt på otroliga South Beach. Drömmötet från NFL Miami Dolphins mot New England Patriots. Just nu boka-tidigt pris.

Våra tre tips på bokningsbara utflykter i Miami

Key West Supreme Travel

Key West

En utflykt som tar 15 timmar men är väl värd den investerade tiden. På den här upplevelsen får du se otroligt mäktiga Key West via båt, vandra på de pittoreska gatorna, njuta av stranden och besöka Ernest Hemingways lilla vita hus bland mycket annat.

Little Havana Supreme Travel

Little Havana Tour

Little Havana är ett Kuba i miniformat och känt för sin mat från olika delar av världen och är ett av de mest ikoniska områdena i Miami. På sex olika matstopp har du chansen att uppleva exotiska och fantastiska smaker från olika delar av världen.

Everglades Airboat Supreme Travel

Everglades Airboat

Den här upplevelsen är för den äventyrslystne. I den totalt sex timmar långa turen ingår 30 minuters båtresa genom Everglades, möte med alligatorer och en trip till djungeln där du får uppleva reptiler i sin hemmiljö. Du får dessutom se Miami i horisonten från vackra Biscayne.

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Miami. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
MIAMI, FLORIDA

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Miami helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Miami, Florida kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.