Skräddarsydda resor till Nashville

Nashville kallas “The Music City”. Här kan du uppleva livemusik på barer i varje gathörn, huvudgatan “Broadway” brukar vara fylld med musiker och här finns också ett Music Walk of Fame. Staden är dock mycket mer än bara musik. Stadskärnan är ganska liten och passar bra att promenera i och är du effektiv hinner du med många sevärdheter på några dagar. Några måsten är The Parthenon, en fullskalig kopia av Athens motsvarighet, Grand Ole Ophry, USA:s äldsta fortlöpande radioprogram och numera liveshow, Nashville Zoo och The Johnny Cash museum. Vill du göra en längre utflykt kanske Memphis och Elvis Presleys gamla hemstad kan vara en idé.

Kom ihåg att vi kan hjälpa dig med hyrbil och matchbiljetter till både Nashville Predators NHL-matcher samt Tennessee Titans matcher i NFL.

Besök Elvis Presleys hemstad - Memphis   Drygt tre timmars bilresa från Nashville ligger Memphis. Här kan du vandra på samma gator som legenden Elvis Presley, besöka studion (Sun Studios) där han spelade in sin oförglömliga musik och dessutom se var han bodde i Graceland. I staden är han även begravd och hans sista viloplats kan också besökas.

Besök Elvis Presleys hemstad - Memphis

Drygt tre timmars bilresa från Nashville ligger Memphis. Här kan du vandra på samma gator som legenden Elvis Presley, besöka studion (Sun Studios) där han spelade in sin oförglömliga musik och dessutom se var han bodde i Graceland. I staden är han även begravd och hans sista viloplats kan också besökas.

Nashville Predators    och Tennessee Titans   I Nashville med omnejd finns två lag i de högsta ligorna i USA - Predators i NHL och Titans i NFL.   Nashville Predators   är hem för flera svenska spelare i Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson, Filip Forsberg och Calle Järnkrok. Andra stjärnor är den finländske målvakten Pekka Rinne, centern Matt Duchene och backarna PK Subban och Roman Josi. Laget har ännu inte vunnit Stanley Cup. Titans var i Super Bowl 2000, men föll mot Saint Louis Rams.

Nashville Predators och Tennessee Titans

I Nashville med omnejd finns två lag i de högsta ligorna i USA - Predators i NHL och Titans i NFL. Nashville Predators är hem för flera svenska spelare i Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson, Filip Forsberg och Calle Järnkrok. Andra stjärnor är den finländske målvakten Pekka Rinne, centern Matt Duchene och backarna PK Subban och Roman Josi. Laget har ännu inte vunnit Stanley Cup. Titans var i Super Bowl 2000, men föll mot Saint Louis Rams.

Våra tre tips på utflykter i eller omkring Nashville

Grand Ole Ophry Supreme Travel

Grand Ole Ophry

På den här upplevelsen får du biljett till Grand Ole Ophry, ett radioprogram men nu är en liveshow, främst fokuserat på Countrymusik. Sedan 1925 sänds programmet från Nashville och är med det landets äldsta fortlöpande radioprogram.

Nashville Zoo Supreme Travel

Nashville Zoo

En djurpark är alltid populärt för barnen och ett besök här kan mycket väl vara den perfekta utflykten för barnfamiljen. Parken är ganska liten men gemytlig och det finns många spännande djur att både träffa och titta på, så som pandor, pingviner och många fler.

Walking Food Tour Nashville Supreme Travel

Walking Food Tour

Den perfekta guidade turen för matälskaren. Tillsammans med en guide tas du under tre timmar med till fem olika restauranger och matställen. Här avhandlas några av de bästa restaurangerna i Downtown och fler av dem är de lokala invånarnas favoriter.

Nashville konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Nashville

I “The Music City” får ditt företag en fantastisk upplevelse. Staden är lite lugnare än många andra i USA men fylld av äventyr och det spelas musik i varje gatuhör och på varje bar. Boka din konferensresa till Nashville genom Supreme Travel.

Är ni intresserade av en konferensresa till Nashville?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideér kring en resa till Nashville. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 
nashville%252Bsupreme%252Btravel

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL NASHVILLE

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Nashville helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning, NHL, NFL. Eller du kanske vill uppleva basket från NBA, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Nashville kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.