Resor till Seattle

Seattle är delstaten Washingtons största stad och gränsar mot Kanada, Oregon, Stilla Havet och Idaho. Staden är otroligt vacker och omges av natur som får dig att tappa andan. Bergskedjan Cascade Range klyver staden på mitten och ger en fantastisk vy med det högsta berget Mount Rainier som kronan på verket. De centrala delarna av staden är optimala för promenader, shopping och spännande matupplevelser. Havet runt hörnet ger även staden en extra dimension och vill du se allt från ovan är observationstornet The Space Needle ett måste.  Supreme Travel erbjuder kryssningar och skräddarsydda resor till Seattle - den evigt gröna staden.

Under aktuell säsong kan vi dessutom erbjuda matchbiljetter till Seattle Seahawks i NFL, Seattle Mariners i MLB och Seattle Sounders i MLS.

 

Fantastiska kryssningar/resor till Seattle utvalda av oss

Våra fyra tips på bokningsbara utflykter i Seattle

The Space Needle Supreme Travel

The Space Needle

Ett måste för alla förstagångsbesökare. Upp till toppen av observationstornet är det 43 våningar och du lär inte bli besviken. Vid klar sikt kan du se staden breda ut sig med den omkringliggande sjöarna samt berget Mount Rainiers topp.

Scenic tour of Seattle Supreme Travel

Scenic tour of Seattle

Seattle har en natur i absolut världsklass och med den här guidade turen på 2,5 timmar får du chansen att uppleva ett axplock av det bästa staden kan stoltsera med enligt stadens lokalbefolkning - både via båt och buss.

Sunset Seattle Tour

Sunset Seattle Tour

Tro dina ögon när du ser solen gå ned över staden. Under två timmar får du uppleva det bästa Seattle har att erbjuda kvällstid med besök på bland annat Alki Beach, The Kerry Park Overllok och The Seattle Waterfront.

Boeing+Factory+Tour+Seattle+Supreme+Travel

Boeing Factory Tour

Har du undrat hur det går till när några av världens största flygplan blir till? Nu har du chansen. Tillsammans i en mindre grupp hämtas du på ditt hotell och får en guidad tour i Boeings fabriker - som är världens största byggnad. Se när modeller som 747, 767, 777 och Dreamliner tillverkas, upplev Future of Flight Aviation-museet samt utställningarna i Aviation Center Gallery. Detta är en upplevelse du sent lär glömma.

Seattle konferensresor Supreme Travel Sweden

Konferensresor till Seattle

Vid konferensresor till Seattle omges du året runt av grönska i staden som kallas “Den evigt gröna”. Staden har storslagen natur och här kan din grupp uppleva oslagbara vyer via observationsornet The Space Needle - stadens kännetecken.

Är ni intresserade av en konferensresa till Seattle?
Fyll i formuläret nedan eller ring 010 - 207 91 90

 

INTRESSEANMÄLAN

Observera att detta är en intresseanmälan och inte bindande på något sätt.
Ange antalet deltagare som totalt skall följa med i ert sällskap.
Skriv in dina tankar och ideer kring en resa till Seattle. Våra engagerade resekonsulter skickar ett förslag inom kort. Vi brinner för våra resmål och det är rent nöje att ta hand om din förfrågan. Svar kommer oftast inom 24 timmar.
 

SKRÄDDARSYDDA RESOR TILL
SEATTLE

Supreme Travel skräddarsyr mer än gärna din resa till Seattle helt efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat kryssning eller NFL-football. Du kanske vill uppleva fotboll från MLS, spännande utflykter, MLB-baseball eller någon konsert?

Luta dig tillbaka och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi har förstklassiga avtal med flygbolag, hotell, kryssningsrederier och biljettleverantörer och garanterar att du som kund känner dig 100 procent trygg att lägga din bokning i våra händer. Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av resor till Seattle kan vi sätta ihop resan som passar dig.

Skicka in din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.